Ece Erken'den kafaları karıştıran paylaşım

Ece Erken - Serkan Uçar
Ece Erken - Serkan Uçar

Geçtiğimiz hafta eski eşi Serkan Uçar'ın fotoğrafının altına yorum yapmasıyla aralarının düzeldiği konuşulan Ece Erken bu sefer de tek taşlı paylaşım yaptı.

Ece Erken ve Serkan Uçar çifti 2014 yılında evlenmiş bu evliliklerinden Eymen adında bir oğulları olmuştu. Geçtiğimiz günlerde Eymen 3 yaşına bastı. Serkan Uçar, Eymen'in doğum gününde Ece Erken'in yaptığı paylaşımın altına yorum yapmış ve barıştılar söylentilerine yol açmıştı.

 Serkan Uçar - Ece Erken - Eymen
Serkan Uçar - Ece Erken - Eymen

Ece Erken'in tek taş ile yaptığı paylaşım barıştıkları dedikodularını alevlendirdi.

Ece Erken'in yaptığı paylaşım
"Eymen doğduktan dakikalar sonrası..Hayatımın değiştiği anlar ve sen kimsin bakışım... Oğlum,hayatım, Allah'ın en güzel emaneti! 3 yaşına girmene Allah'ın izniyle çok az kaldı. Normalde cumartesi ama biz cuma kutlayacağız. Zaman ne çabuk geçiyor! Hangi ara 3 oldun... İnşallah hep güzel insanlarla karşılaşırsın... Gördüğünden eksik etmesin Allah'ım seni... Sağlıklı,huzurlu,mutlu bir hayatın olur, anneciğini hep sevip sayarsın.. Seni çok seviyorum, çok içimden geldi! Allah evlatlarımızı korusun.
Ece Erken'in yaptığı paylaşım "Eymen doğduktan dakikalar sonrası..Hayatımın değiştiği anlar ve sen kimsin bakışım... Oğlum,hayatım, Allah'ın en güzel emaneti! 3 yaşına girmene Allah'ın izniyle çok az kaldı. Normalde cumartesi ama biz cuma kutlayacağız. Zaman ne çabuk geçiyor! Hangi ara 3 oldun... İnşallah hep güzel insanlarla karşılaşırsın... Gördüğünden eksik etmesin Allah'ım seni... Sağlıklı,huzurlu,mutlu bir hayatın olur, anneciğini hep sevip sayarsın.. Seni çok seviyorum, çok içimden geldi! Allah evlatlarımızı korusun.
Serkan Uçar'ın yaptığı yorum
Serkan Uçar'ın yaptığı yorum

she said yes🤪😍☺️

Ece Erken (@eceerken)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >