Ece Erken'den, kendisine magazin figürü diyen Gülben Ergen'e ağır yanıt

gülben ergen
gülben ergen

"Sanki karşımdaki ekonomi bakanı"

Ünlü sunucu Ece Erken, kendisi için mahkeme dilekçesinde ‘magazin figürü’ diye bahseden Gülben Ergen hakkında sert bir yanıt verdi.


"Avukatım aracılığıyla Gülben Ergen’i savcılığa verdim"
Gülben Ergen'i savcılığa verdiğini açıklayan Erken, Ergen'i kendisine hakaret etmekle suçladı.
"Avukatım aracılığıyla Gülben Ergen’i savcılığa verdim" Gülben Ergen'i savcılığa verdiğini açıklayan Erken, Ergen'i kendisine hakaret etmekle suçladı.
"Sanki karşımdaki ekonomi bakanı"
Erken sözlerine şu şekilde devam etti: “Avukatım aracılığıyla Gülben Ergen’i savcılığa verdim. Dilekçede geçen suçlama kendisinin bana hakaret etmek için kullandığı ‘Magazin figürü’ ifadesi… Hayır anlamıyorum sanki karşımdaki ekonomi bakanı da bana böyle bir hitapta bulunuyor. Zamanında kendisinin de yalanladığı bir haberi şimdi o kişiyle (Erhan Çelik) mahkemelik olduğu için onun bir açığını yakalamak adına böyle bir paylaşımda bulunmuş. Daha da ilginci bunu yaparken sanırım kendisine cevap vermeyeceğimi ve sessiz kalacağımı düşündü”
"Sanki karşımdaki ekonomi bakanı" Erken sözlerine şu şekilde devam etti: “Avukatım aracılığıyla Gülben Ergen’i savcılığa verdim. Dilekçede geçen suçlama kendisinin bana hakaret etmek için kullandığı ‘Magazin figürü’ ifadesi… Hayır anlamıyorum sanki karşımdaki ekonomi bakanı da bana böyle bir hitapta bulunuyor. Zamanında kendisinin de yalanladığı bir haberi şimdi o kişiyle (Erhan Çelik) mahkemelik olduğu için onun bir açığını yakalamak adına böyle bir paylaşımda bulunmuş. Daha da ilginci bunu yaparken sanırım kendisine cevap vermeyeceğimi ve sessiz kalacağımı düşündü”
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >