Ece'nin başlattığı kampanyaya ünlüler de sessiz kalmadı!

Ece
Ece

Ece Seçkin'in sosyal medyada başlattığı kampanyaya, ünlü isimlerden Derya Uluğ ve Merve Özbey de sessiz kalmadı!

Koyu bir Fenerbahçe taraftarı olan Ece Seçkin, geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Fenerbahçe'li sanatçı arkadaşlarına çağrı yaparak forma kampanyasına destek verdi.

Ece'den büyük destek!
Ali Koç'un Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı seçilmesiyle büyük mutluluk yaşayan sanatçı Ece Seçkin, forma satışlarını artırmak için başlatılan kampanyaya destek oldu. Twitter hesabından kampanyaya destek veren Seçkin, "Sevgili Fenerbahçe'li arkadaşlarım. 22 Haziran günü Kırklareli Çilek Festivali'ndeki konserimde forma dağıtmaya başlayacağım. Tüm Fenerbahçe'li sanatçı arkadaşlarımın da kampanyaya destek vereceğine inanıyorum. Sizi seviyorum" açıklamasında bulundu.
Ece'den büyük destek! Ali Koç'un Fenerbahçe Spor Kulübü başkanı seçilmesiyle büyük mutluluk yaşayan sanatçı Ece Seçkin, forma satışlarını artırmak için başlatılan kampanyaya destek oldu. Twitter hesabından kampanyaya destek veren Seçkin, "Sevgili Fenerbahçe'li arkadaşlarım. 22 Haziran günü Kırklareli Çilek Festivali'ndeki konserimde forma dağıtmaya başlayacağım. Tüm Fenerbahçe'li sanatçı arkadaşlarımın da kampanyaya destek vereceğine inanıyorum. Sizi seviyorum" açıklamasında bulundu.
''Ece ne veriyorsa 5 fazlasını veriyorum''

                                    Ece Seçkin'e ilk yanıt Derya Uluğ'dan geldi. Uluğ:" Gördüm, arttırıyorum. Ece Seçkin kaç forma dağıttıysa 29 Haziran Antalya Finike Festivali'nde 5 fazlasını dağıtıyorum" sözleriyle Ece Seçkin'e meydan okudu.Forma dağıtma yarışına sanatçı Merve Özbey de katıldı. Merve Özbey:" Siz yaparsınız da ben yapamaz mıyım? Topu göğüsledim. 15 Haziran Avşa konserimde ben de Fenerbahçe'm için forma dağıtıyorum" sözleriyle kampanyaya destek verdi.
''Ece ne veriyorsa 5 fazlasını veriyorum'' Ece Seçkin'e ilk yanıt Derya Uluğ'dan geldi. Uluğ:" Gördüm, arttırıyorum. Ece Seçkin kaç forma dağıttıysa 29 Haziran Antalya Finike Festivali'nde 5 fazlasını dağıtıyorum" sözleriyle Ece Seçkin'e meydan okudu.Forma dağıtma yarışına sanatçı Merve Özbey de katıldı. Merve Özbey:" Siz yaparsınız da ben yapamaz mıyım? Topu göğüsledim. 15 Haziran Avşa konserimde ben de Fenerbahçe'm için forma dağıtıyorum" sözleriyle kampanyaya destek verdi.
Göğüsledim topu!

                                    Seçkin'e bir destek de Merve Özbey'den geldi. Özbey, ''Siz yaparsınız da ben yapmaz miyim peki? Göğüsledim topu, 15 haziran Avşa konserimde bende FENERBAHCE’m için forma dağıtıyorum'' paylaşımında bulundu.
Göğüsledim topu! Seçkin'e bir destek de Merve Özbey'den geldi. Özbey, ''Siz yaparsınız da ben yapmaz miyim peki? Göğüsledim topu, 15 haziran Avşa konserimde bende FENERBAHCE’m için forma dağıtıyorum'' paylaşımında bulundu.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >