Eda Erol: "Alişan çok temiz yürekli. Espri yapıyor ama tam tersi algılanıyor"

​Eda Erol: "Alişan çok temiz yürekli. Espri yapıyor ama tam tersi algılanıyor"
​Eda Erol: "Alişan çok temiz yürekli. Espri yapıyor ama tam tersi algılanıyor"

Ünlü şarkıcı Alişan'ın nişanlısı Eda Erol, söz konusu röportaj sonrası ilk kez konuştu.

Ünlü şarkıcı Alişan, geçtiğimiz günlerde verdiği bir röportajda nişanlısı Eda Erol hakkında bazı söylemlerde bulunmuş ve sosyal medyanın tepkisini çekmişti.

Söz konusu röportaj sonrası hiç konuşmayan Eda Erol ise bugün sessizliğini bozdu.

"Tabii ki Alişan'a terlik götürürüm. Enişteme de götürüyorum"

Nişanlısı Alişan'a terlik götürüp götürmeyeceği sorulan Erol, bu soruya: "Tabii ki götürürüm. Enişteme götürüyorum. Evde birçok yardımcımız olmasına rağmen her zaman “Bir şey içer misiniz, yer misiniz” diye sorarım. Terliklerini götürürüm. Bunlar beni eksiltmez. Ben annemden, büyüklerimden böyle gördüm" yanıtını verdi.

Kendimi çok güzel bulmuyorum

Kendisini çok güzel bulmadığını söyleyen Erol: "Yani bilmiyorum ki. Güzellik göreceli bir şey. Kendimi çok güzel bulmuyorum, ama alımlı olduğumu söylüyorlar" yanıtını verdi.

"Hem kime ne! Ve kimse yapmıyor mu şimdi eşine, annesine, babasına, ailesine"

İnsanların bu duruma gülmesi gerektiğini söyleyen Erol: "Amerika’dan dönmüştüm, gülüştük. Ve “Alişan’a terlik verirken video çekip Instagram’a mı koysak” diye konuştuk. Hem kime ne! Ve kimse yapmıyor mu şimdi eşine, annesine, babasına, ailesine. Bizde “Saçımı süpürge ederim” lafı vardır. Bence herkes yapıyor. Ben de seve seve yaparım. Çünkü ben Alişan’ın özünü biliyorum" yanıtını verdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >