Efsane dizi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'dan kahreden haber

​Efsane dizi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'dan kahreden haber
​Efsane dizi Arka Sokaklar'da Hüsnü Çoban'dan kahreden haber

Arka Sokaklar dizisinin fenomen karakteri Hüsnü Çoban'dan, sevenlerini kahreden bir haber geldi.

Ekranın en uzun soluklu dizisi olma özelliği taşıyan Arka Sokaklar dizisinde, Hüsnü Çoban hayranlarını kahreden bir olay gerçekleşti. Haziran ayında sezon finali yapacak olan Arka Sokaklar dizisinin son bölümünde Hüsnü Çoban'a tiroid kanseri teşhisi kondu.

Dünkü bölümde neler yaşandı?
Hüsnü, yorgunluklarının ve burnundan gelen kanların nedenini anlayamaz. Ekibe yıllarca hekim olarak hizmet etmiş olan kişiye derdini anlatır. Kapsamlı bir kontrolden geçmek istediğini söyler. Ses kısıklığının da olduğunu söylemesi hocayı endişelendirir. Hoca onu tanıdığı bir doktora götürür. Kan tahlillerinde sıkıntılı bulgular elde edilir. Boynundaki kitle ise, hastalığının ne kadar ciddi olduğuna işarettir. Doktor, tiroid bezlerinden biyopsiile parça alınmasına karar verir. Sonuçlar Hüsnü'yü yıkar. Hüsnü, tiroid kanserine yakalanmıştır. Fakat Hüsnü Çoban, bu durumu ailesine nasıl açıklayacağını bilmiyordur.
Dünkü bölümde neler yaşandı? Hüsnü, yorgunluklarının ve burnundan gelen kanların nedenini anlayamaz. Ekibe yıllarca hekim olarak hizmet etmiş olan kişiye derdini anlatır. Kapsamlı bir kontrolden geçmek istediğini söyler. Ses kısıklığının da olduğunu söylemesi hocayı endişelendirir. Hoca onu tanıdığı bir doktora götürür. Kan tahlillerinde sıkıntılı bulgular elde edilir. Boynundaki kitle ise, hastalığının ne kadar ciddi olduğuna işarettir. Doktor, tiroid bezlerinden biyopsiile parça alınmasına karar verir. Sonuçlar Hüsnü'yü yıkar. Hüsnü, tiroid kanserine yakalanmıştır. Fakat Hüsnü Çoban, bu durumu ailesine nasıl açıklayacağını bilmiyordur.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >