Efsane dizi "Savaşçı" bakın nerede çekiliyor!

Savaşçı
Savaşçı

Ekranların sevilen dizisi "Savaşçı" bakın nerede çekiliyor!

Ekranların sevilen dizisi "Savaşçı"nın çok sayıda sahnesi dağlık alanda çekiliyor. Dizinin sahneleri izleyicinin dikkatini çekerken izlenme oranının yüksek olması, "Savaşçı dizisi nerede çekiliyor?" sorusunu akıllara getiriyor.

Savaşçı'nın konusu ne?
Ekranların sevilen dizilerinden olan Savaşçı dizisi, Türk askerlerinin teröristlere karşı mücadele hikayelerini konu alıyor. Senaryoda askerlerin yaşadığı zorluklar, yaşamlarındaki ani değişimler ve meydana gelen bu değişimlerin etkileri, askerlerin mücadeleleri anlatılıyor.
Savaşçı'nın konusu ne? Ekranların sevilen dizilerinden olan Savaşçı dizisi, Türk askerlerinin teröristlere karşı mücadele hikayelerini konu alıyor. Senaryoda askerlerin yaşadığı zorluklar, yaşamlarındaki ani değişimler ve meydana gelen bu değişimlerin etkileri, askerlerin mücadeleleri anlatılıyor.
Savaşçı dizisi nerede çekiliyor?
Dizinin birçok sahnesinin dağlık alanda çekilmesi ve izlenme oranının yüksek olması "Savaşçı dizisi nerede çekiliyor? Dizinin kadrosunda kimler yer alıyor?" gibi soruları da beraberinde getiriyor.
Savaşçı dizisi nerede çekiliyor? Dizinin birçok sahnesinin dağlık alanda çekilmesi ve izlenme oranının yüksek olması "Savaşçı dizisi nerede çekiliyor? Dizinin kadrosunda kimler yer alıyor?" gibi soruları da beraberinde getiriyor.
Doğu'da çekilmek istendi!
Dizinin çok sayıda sahnesi dağlık arazide çekiliyor. Konunun en iyi şekilde işlenmesi için dizi Doğu Anadolu Bölgesi'nde çekilmek istense de, bölgenin olumsuz hava şartlarından dolayı dizi farklı şehirlerde çekiliyor.
Doğu'da çekilmek istendi! Dizinin çok sayıda sahnesi dağlık arazide çekiliyor. Konunun en iyi şekilde işlenmesi için dizi Doğu Anadolu Bölgesi'nde çekilmek istense de, bölgenin olumsuz hava şartlarından dolayı dizi farklı şehirlerde çekiliyor.
Konya, Eskişehir, Ankara...
Dağlık alanda çekilen diziye, geniş alanıyla Konya ev sahipliği yapıyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara'da da set kuruluyor. Bazı çekimlerin Ankara'da yapıldığı dizinin dağ sahneleri dışında kalan kısımları, Eskişehir'de çekiliyor.
Konya, Eskişehir, Ankara... Dağlık alanda çekilen diziye, geniş alanıyla Konya ev sahipliği yapıyor. Dağ sahneleri için Konya dışında Ankara'da da set kuruluyor. Bazı çekimlerin Ankara'da yapıldığı dizinin dağ sahneleri dışında kalan kısımları, Eskişehir'de çekiliyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >