Ekim ayı içerisinde yapabileceğiniz 6 aktivite

Ekim ayında gerçekleştirebileceğiniz aktivite dizisi

Kış mevsimini nasıl daha sosyal geçirebilirim diye düşünenlerdenseniz eğer; bu içeriğimiz sizin için tam olarak bu görevi görüyor.

Kış mevsimi demek, evinize oturup bütün sosyal aktivitelerden uzak kalacağınız anlamına gelmez. Eğer bu tarz bir düşüncedeyseniz derhal bu histen kurtulmanız önerilir.

Çünkü biz sizlere, Ekim ayını güzel ve hareketli değerlendirebileceğiniz bir program sunuyoruz. Bir etkinlik veya gezip görülebilecek bir mekan tarzı.

Müzikal, tiyatro, konser, sinema... Artık siz hangisini tercih ederseniz:

'Ah bir Sezen çalsa'

                                    Müziğimizin minik serçesi Sezen Aksu, en sevilen şarkılarıyla sizlerle olacak. Ama şarkılarını o değil, birbirinden ünlü şarkıcılar ve oyuncular seslendirecek. Tercihiniz müzikten yanaysa önerimizdir.
'Ah bir Sezen çalsa' Müziğimizin minik serçesi Sezen Aksu, en sevilen şarkılarıyla sizlerle olacak. Ama şarkılarını o değil, birbirinden ünlü şarkıcılar ve oyuncular seslendirecek. Tercihiniz müzikten yanaysa önerimizdir.
Popcorn'um ve ben = Sinema

                                    Sinemaya kışın gidilir insanlarından iseniz ilk tercihiniz sinema olabilir. Hem komedi hem de dram türündeki filmler çoktan vizyonu doldurmuş durumda. İyisi mi siz bilet almaya başlayın.
Popcorn'um ve ben = Sinema Sinemaya kışın gidilir insanlarından iseniz ilk tercihiniz sinema olabilir. Hem komedi hem de dram türündeki filmler çoktan vizyonu doldurmuş durumda. İyisi mi siz bilet almaya başlayın.
Yaşasın festival = Film Ekimi

                                    Sinemayı seviyorum ama benim derdim daha sanatsal işler diyorsanız adresiniz; 5 - 14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Film Ekimi olsun. Oscar'a aday olan filmler de dahil olmak üzere birçok yapım bu yıl seyircisiyle buluşacak.
Yaşasın festival = Film Ekimi Sinemayı seviyorum ama benim derdim daha sanatsal işler diyorsanız adresiniz; 5 - 14 Ekim tarihleri arasında düzenlenecek olan Film Ekimi olsun. Oscar'a aday olan filmler de dahil olmak üzere birçok yapım bu yıl seyircisiyle buluşacak.
Şehir Tiyatroları'nda tiyatro keyfi

                                    Eğer tiyatroyu seven bir insansanız, hiç şüphesiz Şehir Tiyatroları oyun ve müzikallerini tercih edebilirsiniz. Tabi elinizi çabuk tutmanız da fayda var. Biletler çoktan tükenmiş durumda.
Şehir Tiyatroları'nda tiyatro keyfi Eğer tiyatroyu seven bir insansanız, hiç şüphesiz Şehir Tiyatroları oyun ve müzikallerini tercih edebilirsiniz. Tabi elinizi çabuk tutmanız da fayda var. Biletler çoktan tükenmiş durumda.
'Yok ben başka bir şey arıyorum'

                                    1990 yapımı Jerry Zucker filmi Ghost (Hayalet), New York’lu genç çift Sam ve Molly’nin bir gece Sam’in bıçaklanarak öldürülmesi sonucu başlayan gizemli hikayesini anlatıyordu. Film, bir müzikal olarak karşımıza çıkıyor ve 19 Ekim'de seyircisini bekliyor.
'Yok ben başka bir şey arıyorum' 1990 yapımı Jerry Zucker filmi Ghost (Hayalet), New York’lu genç çift Sam ve Molly’nin bir gece Sam’in bıçaklanarak öldürülmesi sonucu başlayan gizemli hikayesini anlatıyordu. Film, bir müzikal olarak karşımıza çıkıyor ve 19 Ekim'de seyircisini bekliyor.
Kahvemi alır kitabımı okurum

                                    Bu sözü söylüyor fakat tercihinizi evden yana kullanmıyorsanız sizleri daha soft kahve mekanlarına alabiliriz. Sıcacık ortamlarında sıcak kahveniz ve kitabınız ile oldukça huzurlu bir ortam sizi bekliyor demek mümkün.
Kahvemi alır kitabımı okurum Bu sözü söylüyor fakat tercihinizi evden yana kullanmıyorsanız sizleri daha soft kahve mekanlarına alabiliriz. Sıcacık ortamlarında sıcak kahveniz ve kitabınız ile oldukça huzurlu bir ortam sizi bekliyor demek mümkün.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >