Ekranın en sevilen show programının akıbeti belli oldu!

Tolgshow

Başladığı günden bu yana ilgiyle izleniyordu.

Tolga Çevik'in sunduğu, oynadığı ve her hafta ünlü bir ismin kendisine eşlik ettiği talk show programı Tolgshow için final haberleri gelmeye başlamıştı.

Bu haberlere son noktayı televizyon gazetecisi Mesut Yar koydu. Yar, programın bitirileceğini yazdığı köşe yazısında doğruladı.

İşte Mesut Yar'ın o yazısı
“Tolgshow” (FOX) bitiyor. Durun yahu, meseleye yanlış girdim. “Tolgshow” ara veriyor. İki hafta sonra Tolga Çevik FOX ekranında olmayacak. Bu ayrılık yaklaşık üç ay sürecek...Sonra program Temmuz ortasında kaldığı yerden tam gaz devam edecek. Açıkçası düşen reytinglerini dikkate alan yönetim elindeki bu cevheri bozdurmak yerine pırıltısını gösterebileceği güneşli günlere taşımayı tercih etmiş...
Hâl böyle olunca, ekranın son kuşak kaliteli gülmecelerinden birinden birkaç ay kadar mahrum kalacağız. Üzülmemek lazım çünkü mücevherleri ellerimizle dizilere teslim ediyoruz!
İşte Mesut Yar'ın o yazısı “Tolgshow” (FOX) bitiyor. Durun yahu, meseleye yanlış girdim. “Tolgshow” ara veriyor. İki hafta sonra Tolga Çevik FOX ekranında olmayacak. Bu ayrılık yaklaşık üç ay sürecek...Sonra program Temmuz ortasında kaldığı yerden tam gaz devam edecek. Açıkçası düşen reytinglerini dikkate alan yönetim elindeki bu cevheri bozdurmak yerine pırıltısını gösterebileceği güneşli günlere taşımayı tercih etmiş... Hâl böyle olunca, ekranın son kuşak kaliteli gülmecelerinden birinden birkaç ay kadar mahrum kalacağız. Üzülmemek lazım çünkü mücevherleri ellerimizle dizilere teslim ediyoruz!
Tolgshow programı, Arkadaşım Hoşgeldin serisinin yeni bir formatı olarak sezon başından bu yana seyirci ile buluşuyor.
Tolgshow programı, Arkadaşım Hoşgeldin serisinin yeni bir formatı olarak sezon başından bu yana seyirci ile buluşuyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >