Ekranlara iddialı giriş yapan dizi final kararı aldı

genel
genel

Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun başrolünü paylaştığı Yüz Yüze dizisi final kararı aldı.

Show Tv ekranlarının en iddialı dizilerinden, Sinem Kobal ve Birkan Sokullu'nun başrolünü paylaştığı Yüz Yüze dizisi ilk 2 bölümünden sonra ekranlara veda etti. Show TV yayın akışında Yüz Yüze dizisi yerine Güldür Güldür Show'un yer alması dikkatleri çekti. Peki Yüz Yüze dizisi artık yayınlanmayacak mı?

Yüz Yüze dizisinin çekimleri durdu

Reytinglerde başarıyı gösteremeyen dizinin biteceğine dair söylentiler, çekimlerin durduğu haberiyle kanıtlanmış oldu. Dizinin yapımcısı Tims&B’den konuya ilişkin herhangi bir açıklama gelmedi.

Reytinglerde umulan başarıya ulaşılamadı

Show TV'nin yeni dizisi Yüz Yüze'nin geçen hafta yayınlanan 2. bölümü reytinglerde Total grubunda 22. sırada, AB grubunda ise 19. sırada yer almıştı. Reytinglerde çakılan diziye bir darbe de kanaldan geldi. Show TV 2 Kasım Perşembe akşamı Yüz Yüze yerine Güldür Güldür Show tekrar bölümü yerini aldı. 9 Kasım Perşembe günüde Show tv yayın akışında yer almayan dizinin final yapıp yapmayacağı ise merakla bekleniyor.

Yüz Yüze oyuncu kadrosu

Birkan Sokullu, Sinem Kobal, Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Nihal Telcan, Kaan Uluca, Celal Öztürk

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >