Ekranlarda bir dönemin sonu! Ünlü sunucu açıkladı "Bıraktım!"

Tv program
Tv program

Ekranlar bir dönenim sonuna gelindi! Ünlü sunucu ekranlara veda edeceğini açıkladı

Kanal D'de yayınlanan 'Evin Tadı' programı Nursel Ergin, programı bırakacağı kararını duyurdu. Nursel, "Bu tamamen benim kararımdır. Aşkıma-kızıma daha çok vakit ayırmak dinlenmek istiyorum" açıklamasında bulundu.

İddiaları doğruladı!
Acun Ilıcalı sayesinde popüler olan Nursel Ergin'in hazırlayıp sunduğu Nursel'le Evin Tadı'nın yayından kaldırılacağı iddiası bomba gibi düşmüştü. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiaları doğruladı.
İddiaları doğruladı! Acun Ilıcalı sayesinde popüler olan Nursel Ergin'in hazırlayıp sunduğu Nursel'le Evin Tadı'nın yayından kaldırılacağı iddiası bomba gibi düşmüştü. Ünlü sunucu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile bu iddiaları doğruladı.
''​Her şey yolunda biraz nefes almak istiyorum''​ 
Nursel, ''Sevgili izleyicilerim ve basın kuruluşlarına duyrulur.. 7 sezondur aldığım reytinglerde görüldüğü üzere hakkıyla başarıyla yaptığım yemek programıma #kanald nin izniyle bu cuma itibariyle (son veriyorum)...
Bu tamamen benim kararımdır! kanal D bu kararımın arkasında bir aile gibi durmaktadır... hayatımda cok güzel bir dönem yaşıyorum 7 sezondur yaz tatili dahil hiç tatil yapmadan çalışıyorum, şuan da yaptığım programa,çok değer verdiğim uğrunda çok kişinin karşısında savaştığım aileme zaman ayırmak isteğim için kendi kararımla son veriyorum... izleyicilerimden ve basından ricam kanal D ninde arkasında durduğu bu açıklamamın dışında yansıtılan hiç bir habere inanmamanız🙏 Ben çok mutluyum herşey yolunda biraz nefes almak dünyayı gezmek aşkıma💙kızıma daha çok vakit ayırmak dinlenmek istiyorum.. sevgiyle kalın'' notunu düştü.
''​Her şey yolunda biraz nefes almak istiyorum''​ Nursel, ''Sevgili izleyicilerim ve basın kuruluşlarına duyrulur.. 7 sezondur aldığım reytinglerde görüldüğü üzere hakkıyla başarıyla yaptığım yemek programıma #kanald nin izniyle bu cuma itibariyle (son veriyorum)... Bu tamamen benim kararımdır! kanal D bu kararımın arkasında bir aile gibi durmaktadır... hayatımda cok güzel bir dönem yaşıyorum 7 sezondur yaz tatili dahil hiç tatil yapmadan çalışıyorum, şuan da yaptığım programa,çok değer verdiğim uğrunda çok kişinin karşısında savaştığım aileme zaman ayırmak isteğim için kendi kararımla son veriyorum... izleyicilerimden ve basından ricam kanal D ninde arkasında durduğu bu açıklamamın dışında yansıtılan hiç bir habere inanmamanız🙏 Ben çok mutluyum herşey yolunda biraz nefes almak dünyayı gezmek aşkıma💙kızıma daha çok vakit ayırmak dinlenmek istiyorum.. sevgiyle kalın'' notunu düştü.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >