Ekranların aranan yüzü bakın ne yapıyor!

Burak Hakkı
Burak Hakkı

Bir zamanların efsane oyuncusu, şimdilerde şehir hayatından uzakta tarım yapıyor!

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı arsada ceviz ve organik sebze-meyve yetiştiren ünlü oyuncu Burak Hakkı, organik tarım yapıyor.

Tarıma merak sardı!
Oğlu doğduktan sonra tarıma merak saran ünlü oyuncu Burak Hakkı, Saroz Körfezi'ndeki çiftliğinde organik tarım yapmaya başladı.
Tarıma merak sardı! Oğlu doğduktan sonra tarıma merak saran ünlü oyuncu Burak Hakkı, Saroz Körfezi'ndeki çiftliğinde organik tarım yapmaya başladı.
Oğlu doğduktan sonra, şehirden uzaklaştı!
Ünlü oyuncu Burak Hakkı, oğlu Rüzgar doğduktan sonra hayalini kurduğu çiftliğe 2008 yılında kavuşmuştu. Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsada ceviz ve organik sebze meyve yetiştiren ünlü oyuncu, emeklerinin karşılığını almaya başladı.
Oğlu doğduktan sonra, şehirden uzaklaştı! Ünlü oyuncu Burak Hakkı, oğlu Rüzgar doğduktan sonra hayalini kurduğu çiftliğe 2008 yılında kavuşmuştu. Çanakkale'nin Gelibolu ilçesindeki Güneyli Köyü'nde satın aldığı 35 bin metrekarelik arsada ceviz ve organik sebze meyve yetiştiren ünlü oyuncu, emeklerinin karşılığını almaya başladı.
Tarıma olan ilgisi anlattı
Bereket TV'de yayınlanan Ziraat Mühendisi Selahattin Yılmaz'ın sunduğu 'Artı Gündem' programına konuk olan ünlü isim, tarıma olan ilgisini ve bahçesini anlattı.
Tarıma olan ilgisi anlattı Bereket TV'de yayınlanan Ziraat Mühendisi Selahattin Yılmaz'ın sunduğu 'Artı Gündem' programına konuk olan ünlü isim, tarıma olan ilgisini ve bahçesini anlattı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >