Ekranların ünlü sunucusu Müge Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı ortaya çıktı

Müge Anlı
Müge Anlı

Ünlü sunucu Müge Anlı, hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla milyonları ekrana kilitliyor. Başarılı sunucunun sır gibi sakladığı kızını siz tanıyor musunuz?

Bir kızı var!

                                    
                                    ATV'de sunduğu sabah programıyla Türk halkının gönlünü fetheden Müge Anlı'nın bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?
Bir kızı var! ATV'de sunduğu sabah programıyla Türk halkının gönlünü fetheden Müge Anlı'nın bir kızı olduğunu biliyor muydunuz?
Sır gibi saklıyor!

                                    
                                    Sabah programında kayıpları bulan Müge Anlı, izleyiciler tarafından hayranlıkla takip ediliyor. Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya, neredeyse boyu kadar oldu.
Sır gibi saklıyor! Sabah programında kayıpları bulan Müge Anlı, izleyiciler tarafından hayranlıkla takip ediliyor. Anlı'nın sır gibi sakladığı kızı Lidya, neredeyse boyu kadar oldu.
Kayıpları buluyorlar

                                    
                                    Sabah kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yapan Anlı ve ekibi, yayında birçok kayıp buluyor, bununla da kalmayıp polis ile işbirliği içerisinde çalışıyor.
Kayıpları buluyorlar Sabah kuşağında Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yapan Anlı ve ekibi, yayında birçok kayıp buluyor, bununla da kalmayıp polis ile işbirliği içerisinde çalışıyor.
En başarılı sunucuların arasında

                                    
                                    Burhan Akdağ ile evlenip 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Akdağ'dan bir kız sahibi oldu. Televizyon kariyerine magazin ile başlayan Anlı'nın ilk yapımı Kanal D ekranlarında oldu. Bir süre Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapan Anlı, şimdilerin en başarılı sunucuları arasında gösteriliyor.
En başarılı sunucuların arasında Burhan Akdağ ile evlenip 2008 yılında ayrılan Müge Anlı, Akdağ'dan bir kız sahibi oldu. Televizyon kariyerine magazin ile başlayan Anlı'nın ilk yapımı Kanal D ekranlarında oldu. Bir süre Şenay Düdek ile birlikte Dobra Dobra programını yapan Anlı, şimdilerin en başarılı sunucuları arasında gösteriliyor.
İşte Anlı'nın kızı Lidya!
İşte Anlı'nın kızı Lidya!
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >