Ekranların 'gelin adayı Hanife' meslek değiştirdi

İzdivaç programıyla ünlenen gelin adayı Hanife Gürdal, geçimini sosyal medya hesabından aldığı reklamlarla sağlamaya devam ediyor.
İzdivaç programıyla ünlenen gelin adayı Hanife Gürdal, geçimini sosyal medya hesabından aldığı reklamlarla sağlamaya devam ediyor.

Zuhal Topal'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife Gürdal, meslek değiştirdi. İzmir'de yaşayan Gürdal, Torba'da bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışmaya başladı.

Sosyal medya hesaplarından para kazanmasına rağmen, çalışmaktan vazgeçmeyen Hanife Gürdal, İzmir Torbalı'daki bir akaryakıt istasyonunda pompa görevlisi olarak çalışıyor. 4 gündür İzmir- Aydın Karayolu üzerinde bulunan akaryakıt istasyonunda çalışan Gürdal, çok mutlu olduğunu, işini sevdiğini belirtti.

  • "Kadının yapamayacağı iş yok. Burada çok da olumlu tepkiler alıyorum. Hem artık sigortam var. İşimi de çok sevdim."
"Bu işe ihtiyacım yok; ama kendimle gurur duyuyorum"
"Aslında Instagram hesabımdan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce bir çiğ köfteciye yardım ediyordum. Benim için 'Buraya kadar mı düştü?' diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma teşekkür ediyorum."
"Bu işe ihtiyacım yok; ama kendimle gurur duyuyorum" "Aslında Instagram hesabımdan çok iyi bir gelirim var. Çalışmaya ihtiyacım yok ama ben yine de çalışmak istedim. Bu istasyona da kendim başvurdum. Daha önce bir çiğ köfteciye yardım ediyordum. Benim için 'Buraya kadar mı düştü?' diyenler vardı. Alın terinin düşmesi olmaz. Bu işe muhtaç değilim ama çalışmaktan gurur duyuyorum. Bana bu şansı verdikleri için patronuma teşekkür ediyorum."
"Beni takdir ediyorlar"
Akaryakıt istasyonuna gelen bazı müşterilerin kendisini tanıdığını söyleyen Hanife Gürdal, "Tanıyanlar çıkıyor, genelde de takdir ediyorlar, özellikle de kadınlar" dedi.
"Beni takdir ediyorlar" Akaryakıt istasyonuna gelen bazı müşterilerin kendisini tanıdığını söyleyen Hanife Gürdal, "Tanıyanlar çıkıyor, genelde de takdir ediyorlar, özellikle de kadınlar" dedi.
"İyi ki katılmışım"
Hanife Gürdal, evlilik programlarıyla ilgili olarak da şu açıklamada bulundu:"İyi ki katılmışım çünkü artık daha özgüvenliyim ve bu bana gurur veriyor."
"İyi ki katılmışım" Hanife Gürdal, evlilik programlarıyla ilgili olarak da şu açıklamada bulundu:"İyi ki katılmışım çünkü artık daha özgüvenliyim ve bu bana gurur veriyor."
Dizi oyunculuğu yaptı
Bir dönem Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında Aşk-ı Roman dizisinde boy gösteren Hanife, butik işine girip kendi markasını kurdu.
Dizi oyunculuğu yaptı Bir dönem Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu TV8 ekranlarında Aşk-ı Roman dizisinde boy gösteren Hanife, butik işine girip kendi markasını kurdu.
Sosyal medyadan geçimini sağlıyor
Dizinin yayından kaldırılmasının ardından yarım milyona yakın takipçisinin olduğu sosyal medya hesabını aktif kullanmaya devam eden Hanife, aldığı reklam ücretleriyle geçimini sağlamaya devam ediyor.
Sosyal medyadan geçimini sağlıyor Dizinin yayından kaldırılmasının ardından yarım milyona yakın takipçisinin olduğu sosyal medya hesabını aktif kullanmaya devam eden Hanife, aldığı reklam ücretleriyle geçimini sağlamaya devam ediyor.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >