Elazığ depreminde usta sanatçı Kemal Sunal'ın evi de yıkıldı

Kemal Sunal
Kemal Sunal

Elazığ'da meydana gelen ve 41 kişinin hayatını kaybettiği 6.8 büyüklüğündeki depremde Malatyalı olan usta sanatçı Kemal Sunal'ın evinin de yıkıldığı ortaya çıktı. Kemal Sunal'ın ailesinden konuyla ilgili yazılı açıklama geldi.

Türkiye, geçtiğimiz Cuma akşamı Elazığ'da meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremle sarsıldı. Depremde 41 kişi hayatını kaybetti, 1607 kişi de yaralandı.

Kemal Sunal'ın evi de depremde yıkıldı

Elazığ merkezli deprem Malatya'da da can ve mal kaybına yol açtı. Depremden günler sonra bir detay daha ortaya çıktı. Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat'ın haberine göre, aslen Malatyalı olan usta sanatçı Kemal Sunal'ın doğduğu evin de depremde yıkıldığı ortaya çıktı.

  • Kemal Sunal'ın ailesinden açıklama
  • Kemal Sunal'ın doğduğu evin, geçtiğimiz haftalarda yaşanan Elazığ'daki deprem felaketinde yıkıldığı iddialarına karşı Sunal Ailesi yazılı açıklama yaptı.
  • Sunal Ailesi'nden yapılan açıklamada, "Kemal Sunal İstanbul’un Küçükpazar semtinde doğmuş olup, yayınlanan haberde bahsi geçen ev ile ilgilisi bulunmamaktadır. Bu vesile ile depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara şifa, depremden zarar gören herkese geçmiş olsun dileklerimizi sunarız" denildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >