Elin Oğlu programıyla tanınan o ismin Türk vatandaşı olup askere gittiği ortaya çıktı

elin oğlu
elin oğlu

"Türkiye benim ikinci vatanım. Gerekirse hiç düşünmeden cepheye de gider, Mehmetçikle omuz omuza savaşırım"

Atv ekranlarında yayınlanan "Elin Oğlu" programıyla yıldızı parlayan Rus oyuncu Andrey Polyanin'in, Türk vatandaşlığına geçtiği ve 2010 yılında İstanbul'da askerlik yaptığı ortaya çıktı.

"Düşünmeden cepheye gider, Mehmetçikle savaşırım"

Vatani görevini 66. Mekanize Piyade Tugayı Barış Gücü Komutanlığı'nda tamamlayan Polyanin, "Türkiye benim ikinci vatanım. Gerekirse hiç düşünmeden cepheye de gider, Mehmetçikle omuz omuza savaşırım" diyor.

Türkiye serüveni ailesinin emeklilikten sonra Antalya'ya yerleşmesiyle başlayan Andrey Polyanin "Kırımlı" filminde rol aldı. Polyanin, şu sıralar TRT dizisi "Kalk Gidelim"de rol alıyor.

gzt

Andrey Polyanin kimdir?

Aslen Rus olan Andrey Polyanin, çok küçük yaşlarda Türkiye’ye geldi ve uzun süre burada yaşadı. Annesi ve babası Rusya’da çalışıp emekli olduktan sonra sıcak memleket için İstanbul’a geldi. Türkiye’de modellik yapmakta olan Andrey Polyanin, burada tekstil alanında kendi işini yaptı.

2014 yılında "Kırımlı" ismindeki sinema filminde Murat Yıldırım, Selma Ergeç, Gülçin Santırcıoğlu, Baki Davrak, Bülent Alkış ile rol aldı ve burada yüzbaşı rolünde oynadı.

2015 yılında Mercedes-Benz Fashion Week'te podyuma çıkarken, 2016 yılında da tekrardan podyumda yer aldı. Elin Oğlu programıyla şöhrete kavuşan Polyanin, şu sıralar "Kalk Gidelim" adlı dizide rol alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >