Elma sirkesi zayıflatır mı? Her sabah bir kaşık tüketmeyi ihmal etmeyin

Elma sirkesi
Elma sirkesi

Fazla kilolardan kurtulmayı kim istemez ki? Diyeti listeleri, zayıflamak için içilen ilaçlar ve dahası; hepsini unutun. Sizin için doğal yollarla zayıflamanın formülünü bulduk: Elma sirkesi

Medyanın dayattığı anlayışa mı bağlarsınız, topluma mı bilinmez; şimdilerde herkes fit olma yolunda ilerliyor. Saatlerce yapılan egzersizler, spor salonlarında harcanan zaman, ölüm diyetleri, sayısız diyet listesi... Artık hepsini unutun! Sizin için evinizde kolaylıkla hazırlayabileceğiniz bir diyet önerimiz var; elma sirkesi...

Formda tutar

Elma sirkesinin vücuda olan faydası sayısız; kan şekerini dengeliyor, yüksek tansiyonu düşürüyor, kolesterolü standart düzeyde tutuyor ve en önemlisi sizi formda tutuyor.

Yağ yakımını hızlandırır, iştahı kapatır

Yapılan araştırmalar gösteriyor ki; yemekten önce ve yemek esnasında tüketilen elma sirkesi, tokluk hissi oluşturur. Bu tokluk hissi kan şekerinin düşmesini engellediği için de, abur cubur ihtiyacını da giderir. Böylelikle yeteri miktarda beslenme sağlanır ve normalinden fazla yemek yenmez.

Balla tüketildiğinde etkisi artar

Ayrıca; yapılan araştırmalar gösteriyor ki, elma sirkesinin etkisi en fazla balla birlikte tüketildiğinde elde ediliyor.

Ballı elma sirkesi tarifi

Bir bardak suyun içine üç ya da dört damla elma sirkesi ve bir tatlı kaşığı bal ilave edip karıştırın. Sabahları aç karnına bu karışımı tüketin. Karışımın en büyük faydası bağışıklık sistemini güçlendirmesi ve yanı sıra tokluk hissi vermesidir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >