Elon Musk alev püskürten silahtan kısa sürede 8,75 milyon dolar elde etti

alev püskürtme silahı
alev püskürtme silahı

The Boring Company şirketine ait olan alev püskürtme silahı tanıtılalı daha 1 hafta bile olmamışken şirketin CEO’su Elon Musk, bu silahtan milyonlarca dolar kazandığını açıkladı.

Dünyanın en büyük problemlerinden olan ulaşım sorununu halletmek için kurulan The Boring Company şirketi, düz siyah şapkanın ardından şimdi de bir alev püskürtme silahını satışa çıkardı. Elon Musk bu alev silahını satışa çıkarmak için tüm şapkaların tükenmesini bekliyordu.

Şapkalardan 46 bin adet satıldı

Twitter’da şapkalarla ilgili sosyal medya paylaşımında bulunan Musk, şu ana kadar üretilen 50 bin şapkadan 46 bini satıldı. 4 bin kaldı. Sonra sırada alev silahı var yazmıştı. Ancak tüm şapkalar tükenmeden alev püskürtme silahını tanıtan ve binlerce sipariş alan Musk, bu silaha 500 dolar bir fiyat biçti.

Daha şimdiden 17 bin 500 adet satıldı

Dünyanın en güvenli alev silahı olarak tanıtılan silah, yanında yangın söndürme tüpüyle birlikte satılıyor. Musk, Twitter hesabından dün itibariyle toplamda 17 bin 500 alev püskürtme silahı sattığını duyurdu. Şirket, bu üründen kısa sürede 8,75 milyon dolar elde etmeyi başardı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >