Elon Musk geleneği bozmuyor: 'Garip tweet'lere devam'

Elon Musk, 'tavır' ve 'hareketleriyle' gündem oluşturmayı başarıyor.
Elon Musk, 'tavır' ve 'hareketleriyle' gündem oluşturmayı başarıyor.

2018 yılı boyunca Twitter hesabından yaptığı paylaşımlarla başı beladan kurtulmayan Elon Musk, 2019 yılına da hızlı bir giriş yaptı. Teknoloji dâhisi birçok takipçisini şaşırtmayı başardı.

Geçtiğimiz yılı oldukça hareketli geçiren ve olumlu olumsuz birçok farklı gelişmeyle anılmayı başaran Elon Musk, yılın en çok konuşulan isimlerinden biri olmayı başarmıştı. Radyo programında uygunsuz görüntüler veren, Twitter’dan ‘saçma’ olarak değerlendirilebilecek paylaşımlar yapan Elon Musk, hepsi bir yana özellikle SpaceX tarafında yaptıklarıyla övgüler kazanmayı bilmişti.

2018 yılını bu şekilde geçiren Elon Musk, 2019 yılının da yıldızı olmaya aday durumda. Her zamanki alışkanlığını sürdürerek birden bire ilginç tweet’ler atmaya başlayan Elon Musk, Neil Armstrong ve uzaylılar ile ilgili bir anagramı sayfasına taşıdı.

Elon Musk, Twitter hesabını aktif biçimde kullanmaya devam ediyor.
Elon Musk, Twitter hesabını aktif biçimde kullanmaya devam ediyor.

‘Tesadüf diye bir şey yoktur’

‘Neil Armstrong Ay’a ilk kez ayak basan insandır. Neil Armstrong’un tersten yazılışı Alien’dir’ cümlesini içeren bir paylaşımda bulunan Elon Musk, garip kelime şakalarını da sürdürmeye devam etti. ‘Şişelenmiş ilk su olan Evian'ın tersten yazılışı Naive yani saf.’ diyen Musk, birçok Twitter kullanıcısını kendi tweet’i altında toplamayı ve oldukça komik içerikler çıkmasına vesile olmayı başardı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >