Elveda tatlım: Ufak Tefek Cinayetler'den ne öğrendik?

Ufak Tefek Cinayetler, 45. bölümden bir sahne

Ekranın en kritik ve karışıklarla dolu dizisi Ufak Tefek Cinayetler final yaptı. Peki dizinin final bölümünde neler yaşandı ve bizler Ufak Tefek Cinayetler'den neler öğrendik?

Sarmaşık vakası, kim öldü, kim öldürdü derken bir maceranın daha sonuna geldik. Ufak Tefek Cinayetler, şaşırtan bir finalle mutlu son yaptı.

Peki dizinin final bölümünde neler yaşandı öncelikle ona bakalım:

Ufak Tefek Cinayetler
Ufak Tefek Cinayetler

Şebnem Aksak, Oya'yı boğmak istedi. Oya kendisini kurtarmaya çalışırken, Şebnem düştü ve başını sehpaya çarparak öldü. Oya, Şebnem cinayetinden gözaltına alındı ve hapse girdi. Ancak daha sonra mahkemede, nefsi müdafaa gerekçesiyle Oya'nın beraatine karar verildi.

Diğer yandan Emre Çelen ve Burcu Sonay sürpriz bir şekilde nikah masasına oturdu. Ancak Arzu cinayetini çözen cinayet büro başkomiseri Kemal ve komiser yardımcısı Derya, düğün günü Burcu'yu cinayet suçundan gözaltına aldı. Arzu'yu arabayla çarparak öldüren kişinin Burcu olduğu ortaya çıktı. Burcu gelinlikle polis otosuna bindirilirken, Emre ise kendisini bekleyeceğini söyledi. Merve ve Kerim, Pelin ve Taylan, Oya ve Serhan cephesindeyse aşk kazandı. Dizi, Oya ve Serhan’ın nikahıyla finalini yaptı.

1. İnsan aşık olduğu zaman gözü, kalbi, beyni işlevini kaybeder

                                    
                                    Hele ki bu duyulan bir de gerçek aşksa ve karşınızda bu aşka engel olmak isteyen kötü kalpler varsa, ne kadar kanadı eksik bir melek gibi dolaşsanız da her şeyi unutur ve o tehlikeli adımı atıverirsiniz.
1. İnsan aşık olduğu zaman gözü, kalbi, beyni işlevini kaybeder Hele ki bu duyulan bir de gerçek aşksa ve karşınızda bu aşka engel olmak isteyen kötü kalpler varsa, ne kadar kanadı eksik bir melek gibi dolaşsanız da her şeyi unutur ve o tehlikeli adımı atıverirsiniz.
2. Anne olmak her şeyin üstündedir

                                    Anne olmak, evladın için bazı gerçekleri sineye çekmek ve onun mutluluğunu her şeyin üzerinde tutmaktır. Arzu, Merve ve Pelin bunu her zaman öğreten taraf oldu.
2. Anne olmak her şeyin üstündedir Anne olmak, evladın için bazı gerçekleri sineye çekmek ve onun mutluluğunu her şeyin üzerinde tutmaktır. Arzu, Merve ve Pelin bunu her zaman öğreten taraf oldu.
3. Her şeyin bir sebebi vardır

                                    
                                    Gözyaşları, hırslar ve ihtiraslar... Hayatta her şeyin bir sebebi vardır. Çünkü kimse durduk yere kötü ya da iyi değildir. Muhakkak ki onları bu duruma iten bir olay ya da kişi vardır.
3. Her şeyin bir sebebi vardır Gözyaşları, hırslar ve ihtiraslar... Hayatta her şeyin bir sebebi vardır. Çünkü kimse durduk yere kötü ya da iyi değildir. Muhakkak ki onları bu duruma iten bir olay ya da kişi vardır.
4. Kimse sanıldığı kadar masum değildir

                                    Bunu biz değil dizinin en masum karakteri Oya söyler. İyilik her zaman kazandırmaz bazen yaşadıklarımız içimizdeki kötüyü ortaya çıkarıverir.
4. Kimse sanıldığı kadar masum değildir Bunu biz değil dizinin en masum karakteri Oya söyler. İyilik her zaman kazandırmaz bazen yaşadıklarımız içimizdeki kötüyü ortaya çıkarıverir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >