Emina'nın son paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Sandal
Sandal

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın eşi Emina'nın son paylaşımı sosyal medyayı salladı!

Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal ile olan 9 yıllık evliliğini noktalama aşamasına gelen Emina Sandal, son paylaşımıyla sosyal medyayı salladı.

Emina sosyal medyayı salladı!
Eşi Mustafa Sandal ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Emina Sandal, sosyal medya hesabından öyle bir paylaşımda bulundu ki...
Emina sosyal medyayı salladı! Eşi Mustafa Sandal ile sorunlar yaşadığı iddia edilen Emina Sandal, sosyal medya hesabından öyle bir paylaşımda bulundu ki...
"En büyük yanlışım..."
Emina, "En büyük yanlışım, insanlara gösterdiğim sevginin aynısını bana göstereceklerini sanmam" şeklinde bir mesaj paylaştı.
"En büyük yanlışım..." Emina, "En büyük yanlışım, insanlara gösterdiğim sevginin aynısını bana göstereceklerini sanmam" şeklinde bir mesaj paylaştı.
"Gerçek bir adam kadını asla incitmez"
Emina Sandal bir önceki paylaşımından sonra, eşine ağır bir göndermede daha bulunarak "Gerçek bir adam kadını asla incitmez. Bir kadını ağlattığında çok dikkatli ol. Çünkü Allah onun gözyaşlarını sayar. Kadın, erkeğin kaburgasından yaratılmıştır. Ayaklarından yaratılmadı. Öyle olsaydı ezilirdi. Üstün olsun diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı. Eşit olsun diye. Kolun biraz altında, korunsun diye... Kalp hizasında sevilsin diye…" sözlerini paylaştı.
"Gerçek bir adam kadını asla incitmez" Emina Sandal bir önceki paylaşımından sonra, eşine ağır bir göndermede daha bulunarak "Gerçek bir adam kadını asla incitmez. Bir kadını ağlattığında çok dikkatli ol. Çünkü Allah onun gözyaşlarını sayar. Kadın, erkeğin kaburgasından yaratılmıştır. Ayaklarından yaratılmadı. Öyle olsaydı ezilirdi. Üstün olsun diye başından da yaratılmadı. Ama göğsünden yaratıldı. Eşit olsun diye. Kolun biraz altında, korunsun diye... Kalp hizasında sevilsin diye…" sözlerini paylaştı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >