Emine Erdoğan, şıklığıyla First Lady'i sönük bıraktı

​Emine Erdoğan, şıklığıyla First Lady'i geride bıraktı
​Emine Erdoğan, şıklığıyla First Lady'i geride bıraktı

Güney Kore Devlet Başkanı Moon Jae-in'in eşi Kim Jung-sook ile bir araya gelen Emine Erdoğan, şıklığından ödün vermedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan, Güney Kore'nin başkenti Seul'de Güney Kore Devlet Başkanı Moon ve eşi Kim Jung-sook ile bir araya geldi. Son derece sıcak geçen görüşmenin ardından Kim, Erdoğan'ı kapıdan uğurladı.

First Lady'ler bir arada

                                    
                                    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonrası resmi temaslarda bulunmak üzere 6 yıl sonra ilk kez Güney Kore'ye gitti. Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon tarafından resmi törenle karşılandı. Emine Erdoğan ve Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon'un eşi Kim Jung-sook ikili görüşme gerçekleşti. Samimi geçen görüşmede Erdoğan'ın şıklığı dikkat çekti.
First Lady'ler bir arada Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özbekistan ziyareti sonrası resmi temaslarda bulunmak üzere 6 yıl sonra ilk kez Güney Kore'ye gitti. Erdoğan, Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon tarafından resmi törenle karşılandı. Emine Erdoğan ve Güney Kore Cumhurbaşkanı Moon'un eşi Kim Jung-sook ikili görüşme gerçekleşti. Samimi geçen görüşmede Erdoğan'ın şıklığı dikkat çekti.
Şıklığıyla Koreli First Lady'i sönük bıraktı

                                    Yurt dışı ziyaretlerinde eşi Emine Erdoğan'ı sürekli yanında bulunduran Erdoğan, Güney Kore ziyaretinde de bu geleneğini bozmadı. Bu ziyarette de her zaman olduğu gibi şıklığından ödün vermeyen Emine Erdoğan'ın yanında Güney Kore liderinin eşinin sönük kalması dikkat çekti.
Şıklığıyla Koreli First Lady'i sönük bıraktı Yurt dışı ziyaretlerinde eşi Emine Erdoğan'ı sürekli yanında bulunduran Erdoğan, Güney Kore ziyaretinde de bu geleneğini bozmadı. Bu ziyarette de her zaman olduğu gibi şıklığından ödün vermeyen Emine Erdoğan'ın yanında Güney Kore liderinin eşinin sönük kalması dikkat çekti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >