Emine Erdoğan'dan Ece Erken'e: Sıra sende

​Emine Erdoğan'dan Ece Erken'e: Sıra sende.
​Emine Erdoğan'dan Ece Erken'e: Sıra sende.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la birlikte Alişan'ın düğününe katılan Emine Erdoğan'ın o gece Ece Erken'e söylediği sözler ortaya çıktı.

Ünlü şarkıcı Alişan, oyuncu Buse Varol ile 6 Mayıs akşamı Swiss Otel'de gerçekleşen görkemli bir düğün ile dünyaevine girdi. Çiftin nikah şahitliklerini Cumhurbaşkanı Erdoğan ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu yaptı.


                                    
                                    Ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şu sözler ile teşekkür etti,  "Seçim arefesinde, birçok sorunla uğraşırken, neredeyse uyumadan milleti için çalışan Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan... O koşuşturma içinde bizlere vakit ayırıp, nikah şahidimiz olmanız bizi inanılmaz gururlandırdı ve sevindirdi... Size kendim ve ailem adına çok teşekkür ediyorum... Ve her zaman yanınızdayım"
Ünlü şarkıcı Alişan, sosyal medya üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a şu sözler ile teşekkür etti, "Seçim arefesinde, birçok sorunla uğraşırken, neredeyse uyumadan milleti için çalışan Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan... O koşuşturma içinde bizlere vakit ayırıp, nikah şahidimiz olmanız bizi inanılmaz gururlandırdı ve sevindirdi... Size kendim ve ailem adına çok teşekkür ediyorum... Ve her zaman yanınızdayım"
Emine Erdoğan da düğüne katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da düğüne katıldı. Konuklar ile beraber sohbet eden Erdoğan, sunucu Ece Erken'e, "Alişan'ı evlendiriyoruz, artık sıra sende" diyerek takıldı. Erken, daha önce bir evlilik gerçekleştirmiş ve bu evlilikten bir oğlu olmuştu. Sunucunun oğlu, tören sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gitti. Erdoğan, küçük Eymen'i başını okşayarak sevdi.
Emine Erdoğan da düğüne katıldı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan da düğüne katıldı. Konuklar ile beraber sohbet eden Erdoğan, sunucu Ece Erken'e, "Alişan'ı evlendiriyoruz, artık sıra sende" diyerek takıldı. Erken, daha önce bir evlilik gerçekleştirmiş ve bu evlilikten bir oğlu olmuştu. Sunucunun oğlu, tören sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yanına gitti. Erdoğan, küçük Eymen'i başını okşayarak sevdi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >