Emre Altuğ'dan şoke eden açıklama: "Çağla ile mecburiyetten görüşüyoruz"

Çağla Emre
Çağla Emre

Ünlü sanatçı Emre Altuğ, eski eşi Çağla Şikel hakkında öyle bir yorum yaptı ki...

Şarkıcı ve oyuncu Emre Altuğ, çocukları Kuzey ve Uzay'ın annesi Çağla Şıkel hakkında yöneltilen soruya bakın ne cevap verdi!

Altuğ'dan şaşırtan sözler!
Emre Altuğ, 7 yıl evli kaldığı Çağla Şıkel'den 2015'te boşandı. Posta Gazetesi'ne röportaj veren ünlü popçu, "Çağla Hanım ile dostluğunuz devam ediyor. Başınız sıkıştığında birbirinize danışır mısınız?" sorusunu cevapladı.
Altuğ'dan şaşırtan sözler! Emre Altuğ, 7 yıl evli kaldığı Çağla Şıkel'den 2015'te boşandı. Posta Gazetesi'ne röportaj veren ünlü popçu, "Çağla Hanım ile dostluğunuz devam ediyor. Başınız sıkıştığında birbirinize danışır mısınız?" sorusunu cevapladı.
"Biz Çağla ile mecburiyetten görüşüyoruz"
48 yaşındaki Altuğ, eski eşi ile arsındaki ilişki hakkında, "Geçen gün 4 şarkı attım Çağla'ya, 'Dinle bakalım hangisiyle çıkılır' diye. Bunu söyleyince yanlış anlaşılabilir ama biz Çağla ile mecburiyetten görüşüyoruz. Çocuklar olmasaydı bu kadar iç içe olmazdık" ifadelerini kullandı.
"Biz Çağla ile mecburiyetten görüşüyoruz" 48 yaşındaki Altuğ, eski eşi ile arsındaki ilişki hakkında, "Geçen gün 4 şarkı attım Çağla'ya, 'Dinle bakalım hangisiyle çıkılır' diye. Bunu söyleyince yanlış anlaşılabilir ama biz Çağla ile mecburiyetten görüşüyoruz. Çocuklar olmasaydı bu kadar iç içe olmazdık" ifadelerini kullandı.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >