Emre Kınay itiraf etti: Hollywood starı hastanelik oldu

Hollywood yıldızı Jean Reno'nun ilk kuru fasulye deneyimi hüsranla bitti
Hollywood yıldızı Jean Reno'nun ilk kuru fasulye deneyimi hüsranla bitti

Armağan Çağlayan'ın sunduğu programa konuk olan Emre Kınay ilginç bir itirafta bulundu. Kınay, film çekimleri için Türkiye'ye gelen Hollywood starı Jean Reno'yu kuru fasulye yemeğe götürdükten sonra kötüleşerek uçakla Fransa'ya tedavi olmaya gittiğini belirtti.

Yıllar önce bir film çekimi için Türkiye'ye gelen Hollywood yıldızı Jean Reno'nun ilk kuru fasulye deneyimi, sağlığından etti. Yıllar sonra ortaya çıkan gerçek, herkesi oldukça şaşırttı. Kuru fasulye yedikten sonra hastalanan dünyaca ünlü oyuncu ülkesinde dönmek zorunda kaldı.

Yemek hüsranla bitti

Armağan Çağlayan'ın sunduğu Dur Bir Dinle programının bu haftaki konuğu Emre Kınay oldu. 15 Şubat akşamı yayınlanan programda Emre Kınay'ın yaptığı açıklamalar hem sosyal medyanın gündemine oturdu hem de çok güldürdü.

Kurtlar imparatorluğu isimli film için Türkiye'de çekim yapan kadroda yer alan Jean Reno, Emre Kınay ile arkadaşlık kurdu. Çekimden sonra birlikte vakit geçiren oyuncuların yediği yemek, hüsranla bitti.

''Kuru fasulye pilav yiyince mutlu oluruz''

Emre Kınay, Jean Reno'nun kendisine "Burada ne yersem mutlu olurum" diye soru yönelttiğini ifade etti. Bunun üzerine Kınay da Türk kültürünü tanıtmak amacıyla "Biz burada kuru fasulye pilav yiyince mutlu oluruz. Sana da onu öneririm." şeklinde cevap verdiğini aktardı.

Kapadokya'da gerçekleşen olayda, Emre Kınay ve Jean Reno, kaldıkları otele çömlekte pişmiş kuru fasulye, pilav ve turşu sipariş etti. Ancak, bu tarz yemeklere alışkın olmayan Jean Reno, yemekten sonra rahatsızlandı.

Jean Reno uçakla Fransa'ya döndü

İlk kuru fasulye deneyiminden dolayı bağırsak sistemi bozulan ünlü aktör, hızlı bir şekilde ülkesine dönmek istedi ve uçakla Fransa'ya döndü. Paris'te iki gün boyunca tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Jean Reno, olayın ardından geçen bir haftadan sonra çekimlere devam etmek üzere Türkiye'ye döndü.

''Muhtemelen nefret ediyordur benden''

Yaşadığı anı ile seyircide şaşkınlık oluşturan Emre Kınay, Jean Reno'yu kast ederek "Muhtemelen nefret ediyordur benden." ifadelerini kullandı. Bol kahkahanın olduğu programda eğlenceli anlar yaşandı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >