En beğendiği oyuncuyu açıkladı, ortalık karıştı!

Cem Yılmaz
Cem Yılmaz

Özel hayatıyla gündemden düşmeyen ünlü komedyen Cem Yılmaz, en beğendiği oyuncuyu açıkladı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin 55'incisini düzenlediği Uluslararası Antalya Film Festivali'nde 'Yaşam Boyu Başarı Ödülü' alan ünlü komedyen Cem Yılmaz, "Arif V 216", "Pek Yakında" filminin AKM Aspendos Salonu'ndaki gösteriminin ardından düzenlenen söyleşiye oyuncu Ozan Güven'le birlikte katıldı. Yılmaz, kendi oynadığı karakter dışında en beğendiği karakter yada oyuncunun Şener Şen'in oynadığı karakterler olduğunu belirterek, "Geçmişimizdeki kahramanda oydu. Yan rol oynadığı filmlerde biz hep Şener abiyi tutardık. Kötü adamı bu kadar eğlenceli oynayabilen az insan vardır. Ufkumuzu açan biridir" açıklamasında bulundu.

Yekta Kopan'ın moderatörlüğünde seyircilerin sorularını yanıtlayan Cem Yılmaz, festivaller sayesinde sinemada beraber çalıştığı insanlarla bir araya geldiklerini kaydetti.

"İşi sahip şekli ile çok özel bir aktördür"

2002'den beri Ozan Güven'le tanışıklıklarının olduğunu dile getiren Yılmaz, "20 yıl önce Ozan Güven'i genç bir oyuncu olarak bir işte gördüm. Parlak olduğunu o zaman görebildim. Benim yapmak istediğim işlere aynı duygularla yapabilen biri. Farklı disiplinlerde işi ciddiyete alan, işi hafiflikle alan bir arkadaşım. 2002 'de Gora'da bir araya geldik. İşi çıkış sahip şekli ile çok özel bir aktördür" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >