“En güzel kedi” festivalinde minik dostlarımız kıyasıya mücadele etti!

En güzel kedi
En güzel kedi

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Yarışması’nda en güzel kedi, zorlu bir elemenin ardından belirlendi.

Ankara Pursaklar Belediyesi hem Ankara kedisini tanıtmak hem de hayvan sevgisini teşvik etmek için üçüncü kez, Uluslararası Pursaklar Kedi Güzellik Festivali'ni düzenledi.

Ankara’da düzenlendi

                                    Festivale, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Azerbaycan Halk danslarının gösterileriyle başladı.
Ankara’da düzenlendi Festivale, Abdurrahim Karakoç Kültür Merkezi ev sahipliği yaptı. Etkinlik, Azerbaycan Halk danslarının gösterileriyle başladı.
Uluslararası düzeyde yapıldı

                                    Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “2012'den bu yana yapılan yarışma, bu sene uluslararası düzeye getirildi. Bu etkinlikle Ankara kedisine sahip çıkıyoruz ve hayvanseverlere destek veriyoruz” dedi.
Uluslararası düzeyde yapıldı Pursaklar Belediye Başkanı Selçuk Çetin “2012'den bu yana yapılan yarışma, bu sene uluslararası düzeye getirildi. Bu etkinlikle Ankara kedisine sahip çıkıyoruz ve hayvanseverlere destek veriyoruz” dedi.
50 kedi yarıştı

                                    120'ye yakın kedi sahibinin başvuruda bulunduğu güzellik yarışmasında, yaklaşık 50 kedi yarıştı.
50 kedi yarıştı 120'ye yakın kedi sahibinin başvuruda bulunduğu güzellik yarışmasında, yaklaşık 50 kedi yarıştı.
Kediler podyuma çıktı

                                    Türkiye'nin yanı sıra organizasyonda Rusya, Azerbaycan, Ukrayna gibi ülkelerden gelen kedilerde podyuma çıktı.
Kediler podyuma çıktı Türkiye'nin yanı sıra organizasyonda Rusya, Azerbaycan, Ukrayna gibi ülkelerden gelen kedilerde podyuma çıktı.
Jüri üyelerinin kriterleri neydi?

                                    Jüri üyeleri kedilerin tüyüne, kuyruk yapısına, davranış biçimlerine dikkat ederek değerlendirme yaptı.
Jüri üyelerinin kriterleri neydi? Jüri üyeleri kedilerin tüyüne, kuyruk yapısına, davranış biçimlerine dikkat ederek değerlendirme yaptı.
Dereceye girenlere mama verildi

                                    Yarışma sonunda Derya Baykal'a ait "Pamuk" birinci, Ayşe Korkmaz'a ait "Adva" ile yavruları ikinci ve İrem Haytal'a ait "Ice" isimli kedi üçüncü oldu. Dereceye girenlere para ve mama ödülü verildi.
Dereceye girenlere mama verildi Yarışma sonunda Derya Baykal'a ait "Pamuk" birinci, Ayşe Korkmaz'a ait "Adva" ile yavruları ikinci ve İrem Haytal'a ait "Ice" isimli kedi üçüncü oldu. Dereceye girenlere para ve mama ödülü verildi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >