En iyisi müzik! Oyunculuk kariyerini başladığı gibi bırakan isimler

ünlüler ve rolleri
ünlüler ve rolleri

Madem şarkı söylüyoruz; bir de oynayalım deyip kamera karşısına geçen ünlülerimiz...

Bir albüm yapıp, içerisinden hit şarkı çıkarıyorsanız; hayırlı olsun, oyuncusunuz. '70'li yıllardan bu yana süre gelen bu durum '90'larda da devam etti.

Kimi devam etti kimi ise aman kalsın ben müzikte iyiyim dedi. Bu içeriğimiz de sizlere: Madem şarkı söylüyoruz; bir de oynayalım deyip kamera karşısına geçen fakat sonrasında bu durumdan vazgeçen 5 ünlü ismi derledik.

Kenan Doğulu 

                                    Türk pop müziğinin dev isimlerinden Kenan Doğulu, 3. albümünün patlama yapan şarkısı "Hiç Bana Sordun Mu?" ile oyunculuğa da bulaşmış fakat bu dizinin final yapması ile birlikte uzaklaşıvermişti.
Kenan Doğulu Türk pop müziğinin dev isimlerinden Kenan Doğulu, 3. albümünün patlama yapan şarkısı "Hiç Bana Sordun Mu?" ile oyunculuğa da bulaşmış fakat bu dizinin final yapması ile birlikte uzaklaşıvermişti.
Demet Akalın

                                    Atarlı şarkıların kraliçesi Demet Akalın, müziğe merhaba dediği yıllarda Sibel ve Sensiz Olmaz dizilerinde yan rollerde yer almıştı. Sonra dedi ki; ben en iyisi atarlı şarkılardan yürüyeyim, oyunculuğu boşver.
Demet Akalın Atarlı şarkıların kraliçesi Demet Akalın, müziğe merhaba dediği yıllarda Sibel ve Sensiz Olmaz dizilerinde yan rollerde yer almıştı. Sonra dedi ki; ben en iyisi atarlı şarkılardan yürüyeyim, oyunculuğu boşver.
Ciguli 

                                    Tek bir şarkıyla şöhreti bulan isimlerden olan Ciguli, Bizim Sokak adlı dizisiyle ekranda boy göstermişti. 2014 yılında ise aramızdan ayrıldı.
Ciguli Tek bir şarkıyla şöhreti bulan isimlerden olan Ciguli, Bizim Sokak adlı dizisiyle ekranda boy göstermişti. 2014 yılında ise aramızdan ayrıldı.
Ebru Gündeş

                                    Fantezi müziğin güçlü sesi Ebru Gündeş, o dönem o kadar başarılı olmuştu ki yapımcıların dikkatinden de kaçmamıştı bu durum ve sonuç 3 ayrı şarkı dizisi.
Ebru Gündeş Fantezi müziğin güçlü sesi Ebru Gündeş, o dönem o kadar başarılı olmuştu ki yapımcıların dikkatinden de kaçmamıştı bu durum ve sonuç 3 ayrı şarkı dizisi.
Barış Manço

                                    Barış Manço, Türk rock müziğinin büyük seslerinden birisi. O da diğer sanatçılar gibi sinemaya merhaba demişti fakat devamını getirmedi.
Barış Manço Barış Manço, Türk rock müziğinin büyük seslerinden birisi. O da diğer sanatçılar gibi sinemaya merhaba demişti fakat devamını getirmedi.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >