En yakın arkadaşı duyurdu: Taha Duymaz'ı kaybettik

Taha Duymaz
Taha Duymaz

Kahramanmaraş merkezli depremler Hatay'da da büyük yıkıma yol açtı. Depremin ardından 1.3 milyon takipçisi ve sevenleri tarafından merak edilen Taha Duymaz'la ilgili Dilan Polat ve Ragip Narin, Duymaz'ın vefat haberini sosyal medyadan duyurdu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 11 ilde hasara neden olan yıkıcı depremlerde Taha Duymaz, kardeşleri, halası, yeğenleri ve eniştesi ile Hatay'da göçük altında kalmıştı. Instagram'da 1.4 milyon takipçisi olan Duymaz'dan halen haber alınamazken Dilan Polat'tan bir duyuru gelmişti. Polat'ın açıklamasının ardından şimdi de Duymaz'ın fenomen arkadaşlarından biri olan Ragip Narin sosyal medya hesabından duyuru yaptı.

Yeniçağ Gazetesi'nin haberine göre; yemek tarifleriyle ünlenen Taha Duymaz’ın 12 gün sonra cansız bedeni enkaz altından çıkarıldı. Sosyal medyada çektiği yemek videolarıyla tanınan ve Hatay'da yaşayan Taha Duymaz depremde enkaz altında kalmıştı.

12 gün sonra Duymaz’ın cansız bedenine ulaşıldı. Taha Duymaz'ın yakın arkadaşı olduğu bilinen Ragıb Narin Instagram'dan Duymaz'ın cesedine ulaşıldığını belirtti.

Narin, "Başımız sağ olsun" yazılı bir hikayeyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Öte yandan sosyal medya fenomeni Dilan Polat da sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Enkazda görev yapan sağlık personelinden ve Taha Duymaz’ın kuzeninden de acı haberi doğrulattığını söyleyen Dilan Polat, “Kuzeni vardı, oralarda, çocukcağız da hırpalandı girip geliyordu. Tahmin edildiği gibi artık kimse konuşmasın bence cenazelerini görmüş. Kız kardeşinin, yanında da Umut, diğer tarafında da Taha varmış. Şimdi hepsini teker teker çıkarıyorlar. Ailesinin, herkesin hepimizin başı sağolsun. Mucizeler vardı evet ama ben artık tahmin ediyordum. Kimse de bu konu hakkında da daha fazla kimse konuşmaz, insanlar huzurlu uyusundedi.


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >