Enes Batur: Evlenmedim, şaka yaptık

21 yaşında olan Enes Batur uzun süredir YouTuber'lık yapıyor.
21 yaşında olan Enes Batur uzun süredir YouTuber'lık yapıyor.

YouTuber olarak Türkiye'nin en fazla takipçisine sahip olan Enes Batur, geçtiğimiz günlerde evlendiğini açıkladı.

Birçok kişi Batur'un evliliğinin gerçek olmadığını iddia edip düğünün bir organizasyon şirketinin reklamı olduğunu söyledi.

YouTuber tüm bu söylemler karşısında ''Aşık olduğunu ve bu yüzden evlendiğini'' belirtti.

Ancak YouTuber Enes Batur, dün yeni bir açıklama yaparak, "Şu ana kadar evlendiğimize hala, ciddi ciddi inanan varsa onlardan özür diliyorum. Fakat siz bana evlen evlen diye baskı yaptınız. Yaptığım sadece küçük bir şakaydı" dedi.

Uzun yılladır YouTube kanalı olan ve 10 milyon takipçi sayısına ulaşan Enes Batur geçtiğimiz günlerde evlendiğini açıkladı. Çektiği filmde birlikte rol aldığı oyuncu Damla Aslanalp ile evlendiğini açıklayan Batur bu görüntüleri de YouTube hesabında yayınlandı.

Ancak takipçileri bu evliliğe inanmayarak reklam yaptığını iddia etti.

Enes Batur: Aşık oldum

Düğününden fotoğraflar paylaşmasına rağmen takipçilerini inandırmayı başaramayan Enes Batur açıklama yaparak;

  • ''21 yaşında yolun başındayım, hayatımın en büyük ve en doğru kararını aldım, yol arkadaşımı buldum. Acı tatlı günleri birer anı olarak geride bırakırken, umut ve sevgi dolu bir geleceğe ilk adımı atmış olmanın tarif edilmez mutluluğu içerisindeyim. Sonsuzluğun madalyası bir hayat arkadaşı... Bu mutluluktan öte daha ne olabilir bilmiyorum. Sadece bu duygunun yaşanmadan tarif edilemeyeceğini biliyorum. Sizler ve diğerleri için tek temennim, bu mutluluğu yaşamaktan korkmayın. Unutmayın, hiçbir şey için erken, hiç bir şey için geç değildir.'' diyen Batur düğünün şaka olduğunu açıklayan yeni bir açıklama yaptı.

'Şaka yaptım'

Ünlü YouTuber evliliği ile ilgili açıklama yaparak, "Şu ana kadar evlendiğimize hala, ciddi ciddi inanan varsa onlardan özür diliyorum. Fakat siz bana evlen evlen diye baskı yaptınız. Yaptığım sadece küçük bir şakaydı" dedi. Öte yandan YouTube kanalından video paylaşan Enes Batur, sahte düğünün perde arkasını da bir bir anlattı.

Takipçilerinden cevap gecikmedi

Düğün ile ilgili gerçek olmadığını ve şaka yaptığını açıklayan Enes Batur'un takipçilerinden cevap geldi.Batur’un yaptığı bu açıklamanın ardından bir çok hayranı YouTuber'a tepki gösterdi. Bir hayranı “Sen bizimle dalga mı geçiyorsun” derken bir diğer hayranı ise “Yazıklar olsun resmen bizimle alay etti” ifadelerini kullanarak tepkilerini gösterdi.

Reklam olsun diye evlenilir mi?

Pazarlama ve reklam sektörünün tüm mesaisini dijital mecralara ayırdığı son yıllarda, hedef kitleye ulaşmanın en kolay yolu olarak YouTube, Instagram ve Twitter gibi sosyal mecralar görülüyor. Hal böyle olunca genç yaşta milyonlarca takipçiye hitap eden sosyal medya fenomenleri büyük bir gelir kapısının anahtarına sahip oluyor.Nitekim Enes Batur gibi 10 milyonun üzerinde bir kitleye hitap eden YouTuber'ın her hareketi sorgulanıyor ve arkasında reklam olduğu iddiaları ortaya atıldı. Batur'un dün yaptığı açıklamada bu iddiaların doğru olduğunu kanıtladı.

Filmin konusu ve oyuncuları

Enes Batur Hayal mi Gerçek mi? filmi,Kamil Çetin tarafından yönetildi ve vlogger Enes Batur'un hayatını konu alıyor. Komedi türünde olan filmin başrollerinde Enes Batur oynarken, kadroda Ceyda Düvenci, Damla Aslanalp, Bekir Aksoy, Başak Karahan ve Egemen Mustafa Almacı yer alıyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >