Engin Altan Düzyatan: Burak Özçivit benim kardeşim

Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra dünya çapında bir üne sahip oldu.
Engin Altan Düzyatan, Diriliş Ertuğrul dizisinden sonra dünya çapında bir üne sahip oldu.

Diriliş Ertuğrul dizisinin başarılı oyuncusu Engin Altan Düzyatan ile Burak Özçivit arasında sorun olduğu iddia edilmişti. 31 Mart Yerel Seçimleri sırasında aynı okulda oy veren ikilinin birbirini görmezden geldiği söylenmişti. Ancak Düzyatan yaptığı açıklamayla, ''Burak benim kardeşimdir'' dedi.

5 yıldır ekranlarda olan Diriliş Ertuğrul dizi reyting sıralamasında zirvedeki yerini bırakmıyor. Kadrosu ve tarihsel süreci anlatışıyla dikkat çeken dizinin son sezonu olması ile izleyicilerini oldukça üzüyor. Osman Gazi serisi ile devam edecek dizinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan ve Osman Gazi'yi canlandıracak olan Burak Özçivit'le ilgili 'aralarında sorun var' iddiası gündeme gelmişti.

Açıklama yaptı

Diriliş Ertuğrul dizisinin başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, önceki gün Etiler'de objektiflere takıldı. Başarılı oyuncu, Burak Özçivit'in seçim günü kendisini görmezden gelmesi ile ilgili ilk kez konuştu.

Özçivit’in kendisini görmezden gelmesi ile ilgili konuşan Engin Altan Düzyatan, "Burak benim eskiden beri kardeşim. Görmemiştir, öyle bir şey olmaz aramızda" dedi.

Diriliş Ertuğrul 2. sezondan bir kare.
Diriliş Ertuğrul 2. sezondan bir kare.

Burak Özçivit açıklama yapmıştı

Öte yandan “Diriliş Ertuğrul” dizisinin devamı niteliğindeki “Diriliş Osman”da başrolü üstlenen Özçivit, “Engin kardeşim çok güzel ve başarılı bir iş yapmaktadır. Onu nerede görsem selam da veririm konuşurum da. Aramızda böyle şeyler olmaz” demişti.

Burak Özçivit.
Burak Özçivit.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >