Engin Altan Düzyatan, en yakın dostunu unutmadı

Engin Altan Düzyatan

Yakın zamanda ikinci kez baba olan oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri ile ilgili bir paylaşımda bulundu.

Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, konservatuar yıllarından bu yana çok samimi dost olduğu oyuncu Arda Öziri ile alakalı olarak sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden oyuncu Arda Öziri için okul arkadaşları tarafından bir burs fonu oluşturulmuştu.

Burs fonundan elde edilecek olan gelirle üniversite öğrencilerine maddi destek sağlanacak. Öziri'nin üniversite yıllarından bu yana en yakın dostları olan Rıza Kocaoğlu, Burak Altay ve son olarak Engin Altan Düzyatan da bu çağrıya sessiz kalmadı.

İki ismin ardından Engin Altan Düzyatan da fon hakkında bilgi veren ilanı Instagram hesabından paylaştı.

İşte o paylaşım

Engin Altan Düzyatan'ın paylaşımı


Rıza Kocaoğlu dostluklarını şu sözler ile anlatmıştı
 "Biz birlikte çıktık yola, sen önden gittin çoğu zaman,neler yaşamadık ki birlikte, az mı sabahladık sahnede, ne çok yollar yaptık yan yana ,sokaklarda uyuduk,depremden korktuk, yalnızlıktan, yaşlanmaktan hep korktuk birlikte..." sözleriyle başlayıp, "Foça var... Altan, Burak, sen, ben ne mutluyduk o gün senin kameran da, yıllarca güldük o güne, o kadar deydi ki hayatlarımız birbirine ben sen oldum sen ben çoğu vakit..."
Rıza Kocaoğlu dostluklarını şu sözler ile anlatmıştı "Biz birlikte çıktık yola, sen önden gittin çoğu zaman,neler yaşamadık ki birlikte, az mı sabahladık sahnede, ne çok yollar yaptık yan yana ,sokaklarda uyuduk,depremden korktuk, yalnızlıktan, yaşlanmaktan hep korktuk birlikte..." sözleriyle başlayıp, "Foça var... Altan, Burak, sen, ben ne mutluyduk o gün senin kameran da, yıllarca güldük o güne, o kadar deydi ki hayatlarımız birbirine ben sen oldum sen ben çoğu vakit..."
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >