Engin Altan Düzyatan IMDb'de zirveye yerleşti

Engin Altan Düzyatan
Engin Altan Düzyatan

Engin Altan Düzyatan, IMDb’nin Starmetre puanına göre Türk erkek oyuncular arasında birinci oldu.

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan, IMDb’nin Starmetre puanına göre Türk erkek oyuncular arasında birinci oldu.

10 milyondan fazla oyuncu içinden seçildi 
NTV'nin haberine göre, ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ı sırasıyla şu isimler takip etti: Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Burak Özçivit.
10 milyondan fazla oyuncu içinden seçildi NTV'nin haberine göre, ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan'ı sırasıyla şu isimler takip etti: Kıvanç Tatlıtuğ, Çağatay Ulusoy, Burak Özçivit.
Prestij göstergesi 
Dünya üzerinde 10 milyondan fazla televizyon ve sinema oyuncusunun yer aldığı veri tabanında ilk 10 bin ismin içinde yer almak büyük prestij göstergesi kabul ediliyor.
Prestij göstergesi Dünya üzerinde 10 milyondan fazla televizyon ve sinema oyuncusunun yer aldığı veri tabanında ilk 10 bin ismin içinde yer almak büyük prestij göstergesi kabul ediliyor.
IMDb nedir? 
IMDb internet üzerinde bulunan milyonlar film, dizi, animasyon, televizyon programı ve oyuncuların bilgilerini barındıran bir sitedir. Internet Movie Database (İnternet film veritabanı) açılımıyla bilinir. Puanlama sistemi sayesinde filmlerin beğenilme derecelerini gösterir. Ayrıca Top 250, Top 100, en kötü filmler, en yüksek puanlı oyuncular gibi listeleri ve filmleri kategorilerine göre ayırmasıyla film tutkunlarının film seçerken en çok tercih ettiği sitedir.
IMDb nedir? IMDb internet üzerinde bulunan milyonlar film, dizi, animasyon, televizyon programı ve oyuncuların bilgilerini barındıran bir sitedir. Internet Movie Database (İnternet film veritabanı) açılımıyla bilinir. Puanlama sistemi sayesinde filmlerin beğenilme derecelerini gösterir. Ayrıca Top 250, Top 100, en kötü filmler, en yüksek puanlı oyuncular gibi listeleri ve filmleri kategorilerine göre ayırmasıyla film tutkunlarının film seçerken en çok tercih ettiği sitedir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >