Erdoğan Demirören yoğun bakımda

Erdoğan Demirören
Erdoğan Demirören

Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören, akşam saatlerinde rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgilere göre Demirören, Çağlayan'da bulunan hastanede yoğun bakımda tedavi altında ve durumu stabil.

En son Doğan Yayın Grubu'nu satın almasıyla gündemde olan Demirören Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erdoğan Demirören'in vefat ettiği iddia edildi. Sosyal medyada yayılan habere göre, Demirören son bir yıldır rahatsızlığı nedeniyle tedavi görüyordu.

Aldığımız bilgiye göre Demirören, dün akşam saatlerinde rahatsızlanarak Çağlayan'da bulunan Florance Nightingale Hastanesi'ne kaldırıldı. Yenisafak.com'un ulaştığı hastane yetkilileri Erdoğan Demirören'in durumunun stabil olduğunu ve vefat gibi bir durumun olmadığını söyledi. Hastaneden de bir açıklama yapılacağı kaydedildi.

Erdoğan Demirören kimdir?

28 Ağustos 1938 tarihinde dünyaya gelen Erdoğan Demirören aslen İnegöllüdür. Türk sanayici ve iş adamı olan Erdoğan Demirören Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Demirören Holding, LPG sektöründe çok sayıda şirketin sahibidir. Milangaz, Likidgaz, Mutfakgaz gibi markalarla bu sektörde Türkiye'nin en büyük grupları arasında bulunuyor. Demirören, Özel Ata Lisesi'nin de sahibidir.

Oğlu Yıldırım Demirören ise Beşiktaş Kulübü'nün eski Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanıdır. Evli olan Erdoğan Demirören üç çocuk babasıydı. Son olarak Demirören Medya Grubu bünyesine Hürriyet, Posta, Kanal D, CNN Türk’ü de katarak yılın en dikkat çeken satın alma işlemi gerçekleştirdi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >