Erdoğan'la İnce arasında ne konuşuldu?

​Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce
​Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin dün 40 dakika süren görüşmesine ilişkin detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce dün akşam 21.00'da görüştü. 40 dakika süren görüşmeye ilişkin detaylar da ortaya çıkmaya başladı. Erdoğan ve İnce arasında Rize diyalogları ön plana çıktı. Erdoğan'ın, İnce'nin adaylık sürecine ilişkin, "Farklı aday tarifleri yapılıyordu, ama siz aday oldunuz." dediği öğrenildi.

Muharrem İnce, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a anne tarafından Rizeli olduğunu söyledi. Erdoğan da, İnce'ye, Rize'de yaşayan tanıdık ve akrabaları olup olmadığını sordu. İnce, Erdoğan'a tanıdıklarını söyledi. Erdoğan ile İnce'nin, Rize'de ortak tanıdıkları olduğu ortaya çıktı. İki Rizelinin görüşmesi çay eşliğinde gerçekleşti.

Muharrem İnce, Deniz Baykal'ı ziyaret ettiğini, durumunun gayet iyi olduğunu söyledi. Erdoğan da, Baykal'a şifa dilediğini belirtti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >