Erzincan'da askerlik yapacaklar buraya!

59'uncu Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı
59'uncu Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı

Erzincan'da 59'uncu Topçu Eğitim Tugay Komutanlığında askerlik yapacaklar için tüm bilgileri derledik. Erzincan 59'uncu Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı hakkındaki tüm bilgileri sizler için araştırdık.

59'uncu Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı – Erzincan

Erzincan'da yapılacak aktiviteler neler?

  • - Altıntepe şehir kalıntılarını gezin.
  • - Mama Hatun Kervansarayını, Terzi Baba Türbesini ve Kemah Kalesini görün.
  • - Esentepe’den şehrin görünümü izleyin.
  • - Ekşisu mesire alanında kaynağından maden suyu içip, doğal jakuziye girin.

Özel Araç: Erzincan şehri, 7 bölgeden de kolay ulaşılabilecek bir şehirdir. Kent merkezi ile 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı arasında sadece 5 dakika bulunmaktadır.

Otobüs: Bahar, yaz ve güz dönemlerinde askere teslim olacaklar için şehirlerarası otobüs bulmak ve seyahat etmek kolay iken, kış döneminde bu şartlar biraz daha ağırlaşmaktadır. Kış döneminde otobüs seferlerinin sayısı azalırken yolculuk yoğun kar yağışları ve sert iklim şartları nedeniyle biraz daha uzun sürmektedir.

Erzincan Otogarı’nın çıkışında geçen otobüs ve minibüsler sayesinde 15 dakika içerisinde birliğe teslim olabilirsiniz.

Tren: Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları tarafından her gün Ankara-Erzincan-Kars istikametine giden ve aynı istikameti kullanarak geri dönen tren seferi düzenlenmektedir. Erzincan Tren Garı’nda indikten sonra taksi, otobüs, dolmuş alternatiflerinden birine yönelebilir ve 20 dakikada 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı’na ulaşabilirsiniz.

Hava yolu: Askerlik eğitimi için Erzincan’a gitmek isteyenler, şehrin merkezinden 13 kilometre uzaklıkta bulunan Uluslararası Erzincan Havalimanı’nı kullanabilirler.

Havalimanında indikten sonra HAVAŞ’a ait araçlar ile şehir merkezine gidebilir ve buradan yine taksi, otobüs, dolmuş kullanarak kısa sürede 59. Topçu Eğitim Tugay Komutanlığı’na ulaşabilirsiniz.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >