Erzurum’da orman yangını alarmı: Üç noktada yangın, biri devam ediyor

​Erzurum’da orman yangını alarmı: Üç noktada yangın, biri devam ediyor
​Erzurum’da orman yangını alarmı: Üç noktada yangın, biri devam ediyor

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde Kılıçboğazı mevkisinde çıkan orman yangınları, rüzgarın etkisiyle üç farklı noktaya sıçradı. İtfaiye ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle ikisi kontrol altına alınırken, bir yangına müdahale devam ediyor.

Erzurum’un Şenkaya ilçesinde Kılıçboğazı mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını çıktı. Rüzgarın etkisiyle yangın, Değirmendere, Dolunay ve Çamlıalan mahallelerinde üç farklı noktaya yayıldı.

İhbar üzerine bölgeye Şenkaya ilçesinin yanı sıra Oltu ilçesi ve Ardahan’ın Göle ilçesinden itfaiye ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ekiplerin müdahalesi sonucu yangınlardan ikisi kontrol altına alındı, kalan yangına ise müdahale devam ediyor.

Yangının kesin nedeni araştırılıyor, bölgedeki ekipler soğutma ve söndürme çalışmalarını sürdürüyor.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >