Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın arasındaki soğukluk düğüne de yansıdı

​Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın arasındaki soğukluk düğüne de yansıdı

Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak'ın, çocukluktan bu yana devam eden dostluklarının bozulmaya başladığı iddia edilmişti.

Bkm Mutfak ekibi ve 3 Adam programı ile tanınan İbrahim Büyükak, Uzman Psikolog Nurdan Beşen ile dün akşam dünyaevine girdi. Çifti, bu mutlu günlerinde yakın dostları yalnız bırakmadı.

Geceye ise Büyükak'ın, hem iş arkadaşı hem de çocukluktan bu yana en yakın dostları olan Oğuzhan Koç ve Eser Yenenler damgasını vurdu. Koç, düğün akşamından paylaşımlar da bulunmaya başlarken, aralarının soğuk olduğu iddia edilen Eser Yenenler ise tek bir paylaşım yapmaması ile dikkat çekti.

Bu durum, ikilinin hakkında çıkan haberlerin doğru olduğu şeklinde yorumlandı. Yenenler ise akşam üzerine doğru bir paylaşım yaparak haklarında çıkan "soğukluk var" iddialarına yanıt vermiş oldu.

Canlar bir ömür mutlu olun inşallah. @nurdanbesen @ibuyukak

Eser Yenenler (@eseryenenler)'in paylaştığı bir gönderi ()

Ne olmuştu?
İbrahim Büyükak, senaryosunu kendisinin yazdığı Yol Arkadaşım adlı sinema filminde Oğuzhan Koç'la kamera karşısına geçmiş ancak Eser Yenenler'i kadroya almamıştı. Büyükak'ın bu hareketi aralarının açık olduğu yorumlarını da beraberinde getirmişti.
Ne olmuştu? İbrahim Büyükak, senaryosunu kendisinin yazdığı Yol Arkadaşım adlı sinema filminde Oğuzhan Koç'la kamera karşısına geçmiş ancak Eser Yenenler'i kadroya almamıştı. Büyükak'ın bu hareketi aralarının açık olduğu yorumlarını da beraberinde getirmişti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >