Eşinden boşanan Mustafa Sandal, saat koleksiyonunun bir kısmını sattı

Mustafa Sandal

Boşandığı eşi Emina Jahovic için her ay 15, çocukları için 10 bin lira nafaka ödeyen Mustafa Sandal'ın çok değerli saat koleksiyonunun bir kısmını elden çıkarmak zorunda kaldığı iddia edildi.

Pop müziğin ünlü isimlerinden Mustafa Sandal için zor günler geçirdiği iddia edildi. Üç ay önce iki çocuğunun annesi Emina Jahovic'den anlaşmalı olarak boşanan ancak yüklü bir tazminat ödemek zorunda kalan Mustafa Sandal, maddi anlamda dar boğazda.

Mustafa Sandal, Emina Jahovic ve oğulları
Mustafa Sandal, Emina Jahovic ve oğulları

İddiaya göre; boşanırken hazırladıkları protokole göre Emina'ya Sırbistan'dan 250 bin Euro'ya ev alan Sandal, eski eşine her ay 15, oğullarına ise 10 bin lira nafaka ödüyor. Her gittiği ülkeden değeri 500 bin ile 1 milyon lira arasında değişen çok değerli saatler satın alan Sandal, yine iddiaya göre mali krizi aşmak için saat koleksiyonunun bir kısmını elden çıkarmış durumda.

Yıllardır ülke ülke dolaşıp farklı modellerde, renklerde ve kalitede saat satın alan Mustafa Sandal'ın bu krizden çıkmak için özellikle reklam filmlerinde oynamak istediği de öğrenildi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >
KAYNAK / YENİ ASIR