Eşini 19 kez bıçaklayıp yüzsüzce kendini savundu: Muhtemelen cinnet geçirdim

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay meydana geldi. Eşini tartıştıktan sonra 19 kez bıçaklayan ve döven adam "Muhtemelen cinnet geçirdim" diyerek skandal bir savunmaya imza attı. Saldırgan, ağırlaştırılmış müebbetle yargılanıyor.

İstanbul Cevizlibağ tramvay yolunda eşini öldüresiye dövdüğü ve meyve bıçağı ile 19 yerinden bıçakladığı iddia edilen tutuklu sanığın yargılanmasına başlandı. Duruşmada savunmasını yapan sanık "Poşette o an elime bıçaklar geldi çatal veya kaşık gelseydi onlarla da vururdum çünkü kendimi kaybetmiştim. Muhtemelen cinnet geçirdim" dedi.

Boşanma ve para meselesi yüzünden yolda tartıştıklarını ve o esnada elindeki poşette bulunan meyve bıçakları ile eşini 19 kez sırtından bıçakladığı ve öldüresiye dövdüğü iddiasıyla Tuncer Vatansever hakkında "eşini kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle dava açıldı.
Bakırköy 11. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen duruşmaya tutuklu sanık Tuncer Vatansever avukatıyla katılırken müşteki kadın da salonda hazır bulundu.
"Önce affedip sonra bıçaklayarak darp etti"
Eşiyle 5 ay ayrı kaldığı sürede eşinin Bursa’ya taşınıp iş yaptığı insanlar tarafından dolandırıldığını anlatan Tuncer Vatansever, "Eşim Bursa’da 4 bin-5 bin TL kadar parayı dolandırıcılara kaptırdı. Bu dolandırıcılardan bir tanesi ile eşim birliktelik yaşamış. Parası bitince beni arayarak, ‘her şeyimi kaybettim yaptıklarımdan pişmanım, beni affet‘ deyince ben de ailem yıkılmasın diye affettim" ifadelerini kullandı.
Kızını da sıklıkla dövüyordu
17 yaşında Tuncer tarafından kaçırılıp, 18 yaşında ise zorla anne olduğu için kendisinden boşanamadığını ve sürekli eşi tarafından dövüldüğünü söyleyen mağdur kadın, "İnsanların içerisinde mor gözle, kırık kolla çok defa gezmek zorunda kaldım. Kızım da çok defa babasından şiddet görmüştür. İşe başladım, sanık ile anlaşmalı boşanmak için sanığa para teklif ederek boşanmak istedim, sanık kabul etti. Evliliğimiz boyunca sanık hiçbir şekilde çalışmamıştır. Etraftan para bulmam için sürekli baskı yapmış ve bu baskı üzerine etraftan para bulmuşumdur" dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >