Eşinin borçlarıyla gündeme gelen Demet Akalın: Sağlam borcu var

Eşinin borçlarıyla gündeme gelen Demet Akalın: Sağlam borcu var

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşinin şirketine gelen haciz hakkında konuştu.

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, eşi Okan Kurt'un babasına ait olan Matraş Lojistik'e haciz gelmesi hakkında konuştu.

Akalın, "Benim eşimle mal varlığım, her şeyim ayrı. Baya zor günler geçirdik beraber. Adam hırsız değil arkadaşlar, adam sadece borçlu. Sıkı da sağlam da bir borcu var. Ödüyorlar, Allah kolaylık versin. Hepimiz psikolojik olarak etkilendik. Eğlence işi yaptığım için zor 1-2 hafta geçti, ama şimdi iyiyim, iyiyiz" açıklamasında bulundu.

Akalın'ın eşi Okan Kurt, avukatı aracılığıyla şu açıklamayı yapmıştı:

Demet Akalın ve eşi Okan Kurt
Demet Akalın ve eşi Okan Kurt

"Ülkemizdeki döviz haraketliliğinin, sektördeki üst rekabet ve müvekkil şirkete yapılan saldırılar sonucunda, dar boğaza düşerek finansal problemler yaşamasına sebep olmuştur. Bu süreç 3 aydır başlamış durumdadır ve bu sürede Türkiye'nin devi olan bir otomotiv şirketine bütün borç kapatılmıştır. Sıralı bir şekilde şirketin bütün mal varlığı ile borçların tamamı kapatılacaktır. Bu süreç zamana yayılarak sıralı bir şekilde yapılacaktır."

Demet Akalın kimdir?

Demet Akalın
Demet Akalın

23 Nisan 1972 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelmiştir. Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi’nden mezun olmuştur. İlkokul yıllarında gazeteci ya da öğretmen olmak isteyen Akalın, zamanın şartlarından dolayı üniversite eğitimine devam edememiştir. Lise eğitiminin ardından annesinin desteği ile Yaşar Alptekin'in mankenlik kursuna kayıt yaptırmıştır. 1990 senesinde elde ettiği güzellik derecesinin ardından Neşe Erberk Ajans’ta mankenlik yapmaya başlamıştır. İlerleyen dönemlerde oyunculuk da yapmaya başlayan Akalın, Sebebim adlı ilk albümüyle tamamen müzik kariyerine yönelmiştir. İş adamı Okan Kurt ile evli olan Akalın, bir kız çocuğu annesidir.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >