Eşinin borçlarıyla gündeme gelen Demet Akalın'dan 10 bin TL'lik çizme

Demet Akalın
Demet Akalın

Bodrum'da konser veren Demet Akalın'ın yeni imajı, görenleri şoke etti. İşte Akalın'ın çok konuşulacak olan yeni imajı!

Eşinin borçlarından dolayı gelen haciz haberleriyle gündemde olan ünlü şarkıcı Demet Akalın, yeni imajıyla şoke etti.

Bodrum’da sahne alan ünlü popçu Demet Akalın’ın yeni imajı ve çizmeleri konsere damga vurdu. 10 bin liralık çizmeleriyle sahnenin tozunu attıran Akalın, yeni imajıyla hayranlarını şaşkına çevirdi.

10 bin liralık çizmeyle sahnenin tozunu attırdı

Demet Akalın
Demet Akalın

Gece geç saatlere kadar süren konserde en çok dikkat çeken, ünlü şarkıcının çizmeleri oldu. Dünyaca ünlü bir markanın çizmelerinin fiyatı ise dudak uçuklattı. 10 bin bin lira değerindeki dizüstüne kadar çıkan çizmeleri tüm akşama damgasını vurdu.

Sosyal medyadan gelen eleştirilere cevap verdi

Sahne öncesinde, giydiği kıyafetini sosyal medyadan paylaşan Akalın’a bir hayranı, yeni imajı hakkında olumsuz yorum yaptı. Akalın, hayranının yorumuna saygı duyduğunu ifade ederek, transparan elbiselerden bıktığını söyledi. Akalın hesabından paylaştığı açıklamada, “Ben bu kıyafetleri severek beğenerek alıp giyiyorum yıllardır. Herkesin hoşuna gitmeye bilir saygı duyuyorum. Ben de artık kasnak trasparan elbise giymek istemiyorum gerçekten” ifadelerini kullandı.

Demet Akalın
Demet Akalın

Hayranını kırmadan verdiği cevap Akalın, takipçileri tarafından büyük beğeni topladı. Birçok hayranı ise yeni imajını beğendiğini ve yakıştığını fotoğraf altına yaptığı yorumlarla belirtti.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >