Eski eşine bakın ne jest yaptı! İbrahim Tatlıses'ten sürpriz hamle

İbo Tatlıses
İbo Tatlıses

İmparator İbrahim Tatlıses eski eşine öyle bir jest yaptı ki...

Bebek'te ortağı olduğu restoranın açılışını yapan Derya Tuna'ya eski eşi İbrahim Tatlıses, çiğköfteden yapılmış pasta gönderdi.

Eski eşten şaşırtan jest!
İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, Bebek'te bir restorana ortak oldu. Ünlü ismin restoran açılışında, eski eşinden öyle bir jest geldi ki, görenler şoke oldu.
Eski eşten şaşırtan jest! İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna, Bebek'te bir restorana ortak oldu. Ünlü ismin restoran açılışında, eski eşinden öyle bir jest geldi ki, görenler şoke oldu.
Açılışa İdo da katıldı
Mekanın açılışına Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ve oyuncu Aydan Şener de katıldı.
Açılışa İdo da katıldı Mekanın açılışına Derya Tuna'nın oğlu İdo Tatlıses ve oyuncu Aydan Şener de katıldı.
''Biz böyle çok mutluyuz''
Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuna, İbrahim Tatlıses'le ilgili sorulara "İbrahim benim çok yakın bir dostum, iyi bir insan, oğlumun babası, en yakın akrabam. Biz böyle çok mutluyuz" diye yanıt verdi.
''Biz böyle çok mutluyuz'' Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tuna, İbrahim Tatlıses'le ilgili sorulara "İbrahim benim çok yakın bir dostum, iyi bir insan, oğlumun babası, en yakın akrabam. Biz böyle çok mutluyuz" diye yanıt verdi.
İşte o jest!
İbrahim Tatlıses'in açılışa özel gönderdiği çiğköfteden yapılmış pastanın mumlarını üfleyen Derya Tuna, Tatlıses'in özel olarak gönderdiği gülleri de kabul etti.
İşte o jest! İbrahim Tatlıses'in açılışa özel gönderdiği çiğköfteden yapılmış pastanın mumlarını üfleyen Derya Tuna, Tatlıses'in özel olarak gönderdiği gülleri de kabul etti.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >