Eski Joker yeni filmi iptal ettirmek istemiş!

Joker karakteri uzun süre konuşulacak gibi duruyor.
Joker karakteri uzun süre konuşulacak gibi duruyor.

● Joker son filmi ile gündemden düşmemeye kararlı gözüküyor.

● Başrol oyuncusu Joaquin Phoenix, Joker'i efsanelerin de ötesine taşıdı. Filmin başarılı olacağı en başından beri belliydi.

● Ancak gelen haberlere göre karaktere daha önce Suicide Squad filmindeki talihsiz senaryo ile hayat veren Oscar’lı oyuncu Jared Leto, filmi iptal ettirmek istemiş.

● Üstelik Leto bunun için baya uğraş vermiş. Ancak film iptal olmadı ve uzun zamandır kırılmayan birçok rekoru kırmayı da başardı.

Bir yıldır sinema sektörünün gündeminden düşmeyen Joker filmi,4 Ekim itibariyle vizyona girdi. 2018 yılında You Were NeverReally Here'da sergilediği performansla hayran bırakan Joaquin Phoenix, filmde Joker karakterini canlandırıyor.

Phoenix bu karakterin üstesinden hakkıyla geldi. Biz bayıldık! Ancak bazı iddialar gündeme geldi. Filme gölge düşüreceğini sanmıyoruz ama Oscar’lı oyuncu Jared Leto, meğer şu an vizyonda olan bağımsız Joker filmini iptal ettirmek istemiş!

Menajerini bile işten çıkarmış

Jared Leto az Joaquin Phoneix kadar iyi bir aktör. Sadece Suicide Squad filminde mafyavari bir Joker’e, son derece talihsiz bir hikaye ile hayat verdi. Bu yüzen olumsuz olarak akıllarda yer etmiş olabilir.

Joker filmini iptal ettirmek istemesinin sebebi içinde ukte kalan karakteri kendisinin canlandırmak istemesiydi. Leto, Suicide Squad filmini akıllardan silmek istiyordu. Ancak Joker için seçilen karakter Phoneix oldu.

Oscar’lı oyuncu Jared Leto.
Oscar’lı oyuncu Jared Leto.

Hatta filme dair detaylar açıklanınca Lato bu duruma baya üzülmüş! Suicide Squad’daki kötü Joker’den sorumlu Warner Bros’da çalışan arkadaşlarını sürekli arayan oyuncu, ne yazık ki sonuç alamamış.

Kendisine müzik işleri için yardımcı olan menajeri Warner Bros içinde lobi yapmasını talep etmiş. Hollywood Reporter’ın haberine göre, Leto menajeri teklifi reddedince işine son vermiş.

Leto'nun Marvel'e geçişi

Joker'den umduğunu alamayan leto Marvel tarafını seçti. Jared Leto, Venom’un yer aldığı, Sony’ye ait olan Marvel vreninde geçecek Morbius filminin çekimlerini de uzun bir süre önce tamamladı.

İşten çıkarılan menajer Warner Bros bir açıklama yapar mı bilinmez ama bu konu daha çok su kaldırır bizce!

Heath Ledger'den Joaquin Phoenix'e: Joker'in tarihsel değişimi

Şüphesiz ki Batman denildiğini zaman akla direk onun tamamlayıcısı olan anti-kahraman 'Joker' gelir. Çizgi roman veya sinema tarihine bakıldığında birçok kötünün yer aldığı hatta bazılarının iyilerin önüne geçtiğini söyleyebiliriz. Fakat hiç bir kötünün Joker kadar sevildiğini görmek mümkün değildir.

Joker kurgusal karakterinin sinemadaki tarihsel değişimi
Joker kurgusal karakterinin sinemadaki tarihsel değişimi
Hiç bir 'Kötü' senin kadar sevilmedi Joker


Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >