Eski McDonald çalışanının paylaştığı fotoğraflar mide bulandırdı

McDonald’ın eski çalışanı sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarla hamburger severlerin midesini kaldırdı. Fotoğraflarla ilgili gıda devinden açıklama geldi.

Twitter’da “Nick” ismiyle hesap açan eski McDonald çalışanı “Bu parça McDonald’ın dondurma makinesinden çıktı “ notuyla bir fotoğraf paylaştı. Fotoğraftaki parçanın görüntüsü mide bulandırdı.

İsmini Nick olarak paylaşan ama soyadını vermek istemeyen 18 yaşındaki genç yaklaşık 5 ay boyunca ABD’nin Louisiana eyaletindeki McDonald’da çalıştıktan sonra ayrıldı. Dükkan içerisinde gördüğü sağlıksız koşulların fotoğrafını çekerek Twitter’da yayınlayan genç, tüm dünyanın ilgisini çekti. Dondurma makinesinin parçası dışında da fotoğraflar paylaşan Nick, “Güzel ve kirli” notuyla dükkan içerisindeki makinelerin ne kadar kirli olduğunu ortaya çıkardı.

McDonald’dan açıklama geldi

Konunun tüm dünyada yayılması üzerine açıklama yapan McDonald müşterilerine kaliteli gıda, hizmet ve temiz çevre sunmayı taahhüt ettiklerini ifade ederek fotoğrafta gözüken ekipmanların gıda ürünleri ile kesinlikle temas etmediğini ifade etti.

Kaynak: Telegraph

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >