Esra Erol ameliyat oldu

Esra Erol.
Esra Erol.

ATV'nin başarılı sunucusu 2 çocuk annesi Esra Erol ameliyat oldu. İç varis ameliyatı olan Erol sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Esra Erol iç varis rahatsızlığı yüzünden ameliyat oldu. Sosyal medya hesabından duyuru yapan Erol sağlık durumu hakkında hayranlarına bilgi verdi.

Varisler ihmale gelmez

Ünlü sunucu, 'Varislere dikkat edin. Cuma günü olduğum iç varis ameliyatı ile ilgili minik bilgilendirme. Varisler ihmale gelmez' dedi.

'Ağrılarım gittikçe arttı'

  • Erol, '2012 yılında ne olduğunu anlamadığım geçirdim. Bir kaç yıl tamam varislerden kurtuldum derken, aslında hiçbir şey değişmemişti. 2 yıldır şikayetlerim artık tahammül edemeyeceğim bir hal aldı. Varis çoraplarını giymek, soğuk sularla bacaklarımı yıkamak, bacakları günün belli saatlerinde yüksek tutmak bacaklarımdaki huzursuzluğu gidermedi. Cuma günü iç varis ameliyatı oldum. Öncesinde Doppler Ultrason ile detaylı inceleme sonrasında operasyon gerçekleşti. Hastalığın hangi damarlarda görüldüğüne (yüzeysel/derin/kılcal), hangi derecede (reflü/kaçak miktarına) bulunduğuna göre yapıldı. Ameliyat sonrası öğrendiğim pıhtı oluşmuştu bende' dedi.

Esra Erol evli ve 2 çocuk annesidir.
Esra Erol evli ve 2 çocuk annesidir.

Esra Erol ve küçük oğlu.
Esra Erol ve küçük oğlu.

'Kontrollerinizi ihmal etmeyin'

  • 'Eğer ihmal etmeye devam etseydim. Neler yaşayacağımı bilemiyorum. Varis şikayetlerinde yüzey görüntüleri ile beraber ayaklarda yanma, uyuşma, ağrı, bıçak saplanması, kaşıntı, gece krampları ayak tabanlarında yanma gibi şikayetleriniz varsa sizlerden ricam kendinizi dinleyin ve benzer şikayetleri olanların lütfen kalp ve damar cerrahına gidip gerekli kontrollerini yaptırsın' dedi.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >