Esra Erol canlı yayında isyan etti! ''İdam istiyorum''

Esra Erol
Esra Erol

Ünlü televizyon programcısı Esra Erol, canlı yayında isyan etti! ''İdam istiyorum''

Sunucu ve televizyon programcısı Esra Erol, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 3 ve 4,5 yaşındaki iki çocuğa tecavüz edildiği haberlerinin ardından canlı yayında isyan etti.

https://www.mynet.com/tv/embed/4755839
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi!
Ünlü sunucu Esra Erol, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 3 ve 4,5 yaşındaki iki çocuğa tecavüz edildiği haberlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet büyüklerine seslendi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi! Ünlü sunucu Esra Erol, geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan 3 ve 4,5 yaşındaki iki çocuğa tecavüz edildiği haberlerinin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan ve devlet büyüklerine seslendi.
''Her eylemin karşısındayım'' 
Erol, ''Hani bizim inancımızda çocuk kokusu cennet kokusuydu. Ben bu ülkede yasayan tüm çocukların annesiyim, onlara zarar veren, duygularını bedenini yaralayan her eylemin karşısındayım'' açıklamasında bulunurken gözyaşlarını tutamadı.
''Her eylemin karşısındayım'' Erol, ''Hani bizim inancımızda çocuk kokusu cennet kokusuydu. Ben bu ülkede yasayan tüm çocukların annesiyim, onlara zarar veren, duygularını bedenini yaralayan her eylemin karşısındayım'' açıklamasında bulunurken gözyaşlarını tutamadı.
''Çocuk susar sen susma!''
Başarılı sunucu sözlerine şöyle devam etti: ''Her gün bu haberleri duymaktan tecavüzün suç olduğunu bazı insanlara hala anlatılmaya çalışılmasından yoruldum! Mevcut yasal düzenlemeler ya yeterli değil, ya da etkin uygulanmıyor. Bu mücadelemde yalnız olmayacağımı, tüm annelerin arkamda olacağına eminim. Biz anneyiz, çocuklarımız için susmayacağız. Çünkü biz onları korumakla yükümlüyüz. Çocuklar geleceğimizdir, çocuk istismarına son. Çocuk susar sen susma!''
''Çocuk susar sen susma!'' Başarılı sunucu sözlerine şöyle devam etti: ''Her gün bu haberleri duymaktan tecavüzün suç olduğunu bazı insanlara hala anlatılmaya çalışılmasından yoruldum! Mevcut yasal düzenlemeler ya yeterli değil, ya da etkin uygulanmıyor. Bu mücadelemde yalnız olmayacağımı, tüm annelerin arkamda olacağına eminim. Biz anneyiz, çocuklarımız için susmayacağız. Çünkü biz onları korumakla yükümlüyüz. Çocuklar geleceğimizdir, çocuk istismarına son. Çocuk susar sen susma!''
Akalın ve Karacadan da destek!
Çok sayıda ünlü isim sosyal medya hesabından çocuk istismarı konusuna destek olurken, canlı yayına bağlanan ve bu konuda öncülük eden ünlü isimler Demet Akalın ve Işın Karaca, “Bu konuda yapılması gereken neyse, biz hazırız. Çocuk istismarına hayır, susmak suça ortak olmak olur, susmayacağız” açıklamasında bulundu.
Akalın ve Karacadan da destek! Çok sayıda ünlü isim sosyal medya hesabından çocuk istismarı konusuna destek olurken, canlı yayına bağlanan ve bu konuda öncülük eden ünlü isimler Demet Akalın ve Işın Karaca, “Bu konuda yapılması gereken neyse, biz hazırız. Çocuk istismarına hayır, susmak suça ortak olmak olur, susmayacağız” açıklamasında bulundu.

Bugün sanatçı kimliklerimizi bir tarafa bırakıp çocuk yetiştirmeye çalışan anneler olarak sesleniyoruz! Son günlerde ortaya çıkan ve hepimizin kanını donduran olaylara daha fazla izleyici olmayacağımızı bütün yüreğimizle beyan ediyoruz. Ortalıkta, akıl almaz kötülükler kol gezenken, yüreğimiz daha fazla susmaya dayanamadı. Biz iyiliği, eğitimi, sevgiyi, sahiplenmeyi aşılamamız gerekirken, seyirci olduğumuz konular ne yazık ki, ahlaki değerlerimizin ne kadar azaldığını gözler önüne seriyor! Biz bir olmak mecburiyetindeyiz. Kenetlenip devletimizin yanında olup, sadece bireysel olaylara değil, konulara daha geniş bir perspektif açıdan bakmamız lazım. Herkes sosyal medyada gerekli paylaşımları yapıyordur, vicdanen rahattır, ancak problemin köküne hiç birimiz inmiyoruz. İnmedikçe yaşananlar normalleşiyor! Ve hiç birimiz buna müsade etmek istemeyiz! “Başkasının çocuğu” değil! Hepsi bizim evlatlarımız! Biz bugün itibariyle tüm sanatçı dostlarımızı çağrıda bulunuyoruz. Devletimizin nezdinde, onların bizleri yönlendirip daha büyük kitlelere yardımcı olabilmemiz için birlikte yürümemiz gerekiyor. Anne ve babalara sesleniyoruz. Eğitim evde başlar. Daha fazla gözümüzü kapatıp olayları yok saymayacağız. Buradan tüm büyüklerimize seslenmek istiyoruz. Bu konularda başlatmış olduğunuz her projede var olmayı ve sistem içerisinde yer almayı istiyoruz. Lütfen müsade edin bizde sizinle birlikte bu olaylara dur diyelim.. Saygılarımızla Demet Akalın Işın Karaca Gülşen Çolakoğlu

DEMET AKALIN (@demetakalin)'in paylaştığı bir gönderi ()

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >