Estetik yaptırdı, sağlığından oldu

Ucuz burun estetiği faciaya sebep oldu
Ucuz burun estetiği faciaya sebep oldu

Daha güzel görünmek amacıyla yapılan burun estetiği kimi zaman kötü sonlarla bitebiliyor. Estetik ameliyat olmak için bıçak altına yatarken ucuz yolları denerken sağlığınızdan olabilirsiniz. Tayland'ın güneyindeki Hat Yai kentinde yaşayan ismi açıklanmayan kadın ucuz estetiğin son mağduru.

Tayland'ın güneyindeki Hat Yai kentinde yaşayan adı açıklanmayan kadın daha güzel bir burna sahip olmak isterken ucuz estetiğin kurbanı oldu.

Burnun kemik ve kıkırdağının yeniden şekillendirilmesi için rinoplasti (burun estetiği ameliyatı) olan talihsiz kadının burnunun enfeksiyon kapması nedeniyle silikon implantı dışarı çıktı.

İltihap olan bölgeden dışarı çıkan implantıyla olan fotoğraflarını paylaşan Tayland'lı kadın acı içinde ''Kimse benim durumuma düşmesin.'' dedi.

Maliyeti nedeniyle yasal olmayan yollarla ameliyat olan kadın, endişe verici deneyimini sosyal medyayla paylaştı. fotoğrafları binlerce kişi tarafından paylaşılarak viral haline geldi.

Silikon implantlar, kişinin yüzünün, yanaklarının veya burun şeklini özel olarak şekillendirmek için tasarlanmış bir kozmetik cerrahi ürünüdür.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >