Evimizin ressam amcası 'Bob Ross' gerçek mesleği ile şaşırtıyor

Evlerimizin ressamı Bob Amca'yı 'mutlu, küçük ağaçları' ile anımsamaya devam edeceğiz.
Evlerimizin ressamı Bob Amca'yı 'mutlu, küçük ağaçları' ile anımsamaya devam edeceğiz.

Renkli fırça darbeleri, gülen yüzü ve huzur veren ses tonuyla evlerimizin misafiri ressam Bob Ross, namı diğer 'Bob Amca'nın yalnızca bir ressam olmadığı ortaya çıktı. Asıl mesleğiyle herkesi şaşkınlığa uğratan Ross'un, bağırmamaya yeminli eski bir asker olduğu açıklandı.

'Küçük, mutlu ağaçlarıyla' unutulmayacak ekranların yetenekli ismi Bob Ross'un, aslında bir asker olduğunu biliyor muydunuz?


Bağırmamaya yemin etti
Tüm dünya halkına resmi sevdiren ekranların Bob Amca'sı, 18 yaşında Hava Kuvvetleri'ne girerek 20 yıl boyunca görev yaptı. Görevi boyunca askerlere çok kez bağıran Ross'un, emekli olduktan sonra bir daha bağırmamaya yemin ettiği iddia ediliyor.
Bağırmamaya yemin etti Tüm dünya halkına resmi sevdiren ekranların Bob Amca'sı, 18 yaşında Hava Kuvvetleri'ne girerek 20 yıl boyunca görev yaptı. Görevi boyunca askerlere çok kez bağıran Ross'un, emekli olduktan sonra bir daha bağırmamaya yemin ettiği iddia ediliyor.
'Bağırmamaya yeminli asker'

                                    Renkli fırça darbeleri ve gülen yüzüyle ekranlardan evlerimize misafir ettiğimiz usta ressam Bob Ross'un, bağırmamaya yeminli eski bir asker olduğu ortaya çıktı.
'Bağırmamaya yeminli asker' Renkli fırça darbeleri ve gülen yüzüyle ekranlardan evlerimize misafir ettiğimiz usta ressam Bob Ross'un, bağırmamaya yeminli eski bir asker olduğu ortaya çıktı.
Saçlarının orijinal hali de kıvırcık değil
Saçları ve tarzıylabir ikon haline gelen Ross'un, aslında saçlarının da kıvırcık olmadığı iddialar arasında yer alıyor. Dümdüz olan saçlarına, kuaföre gitmeye üşendiği için perma yaptıran usta ismin, imajının bir parçası olan bu saç tarzını bir daha da bozmadığı söyleniyor.
Saçlarının orijinal hali de kıvırcık değil Saçları ve tarzıylabir ikon haline gelen Ross'un, aslında saçlarının da kıvırcık olmadığı iddialar arasında yer alıyor. Dümdüz olan saçlarına, kuaföre gitmeye üşendiği için perma yaptıran usta ismin, imajının bir parçası olan bu saç tarzını bir daha da bozmadığı söyleniyor.
Hayvan dostu Bob Amca
Tam bir hayvan sever olan Ross, programın çekildiği Indiana'da, bir hayvan kurtarma servisi kurar ve Orlando'daki evinin arka bahçesini de hayvan rehabilitasyon merkezine çevirir.
Hayvan dostu Bob Amca Tam bir hayvan sever olan Ross, programın çekildiği Indiana'da, bir hayvan kurtarma servisi kurar ve Orlando'daki evinin arka bahçesini de hayvan rehabilitasyon merkezine çevirir.
Bir kaza sonucu parmağını kaybetti
Marangoz olan babasının atölyesinde vakit geçirmekten büyük keyif alan Bob Ross, lisedeyken okulu bırakıp babasına çıraklık yapmaya başlar; ancak atölyede yaşadığı bir kaza sonucu sol işaret parmağının ucunu kaybeder.
Bir kaza sonucu parmağını kaybetti Marangoz olan babasının atölyesinde vakit geçirmekten büyük keyif alan Bob Ross, lisedeyken okulu bırakıp babasına çıraklık yapmaya başlar; ancak atölyede yaşadığı bir kaza sonucu sol işaret parmağının ucunu kaybeder.
Geceleri uyumayıp pratik yapar
Resim yapmayı kendi kendine öğrenen Ross, geceleri uyumayıp sürekli pratik yapar ve bu alanda herkesi kendine hayran bırakacak bir pozisyona gelir.
Geceleri uyumayıp pratik yapar Resim yapmayı kendi kendine öğrenen Ross, geceleri uyumayıp sürekli pratik yapar ve bu alanda herkesi kendine hayran bırakacak bir pozisyona gelir.
Onu, 'mutlu ve küçük ağaçları'yla hatırlamaya devam edeceğiz...
Yetenekli isim Bob Ross, 4 Temmuz 1995 yılında vefat etmiştir.
Onu, 'mutlu ve küçük ağaçları'yla hatırlamaya devam edeceğiz... Yetenekli isim Bob Ross, 4 Temmuz 1995 yılında vefat etmiştir.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >