Evinizde yapabileceğiniz pratik soğuk kahve tarifleri

Soğuk kahve
Soğuk kahve

Sıcak yaz günlerinde içinizi ferahlatacak, evinizde yapabileceğiniz kolay kahve tarifleri!

Sıcak yaz günlerinde hem serinletici hem hafif tatlar arıyorsanız, sırrı haberimizde gizli.

İşte karşınızda, evde yapabileceğiniz pratik 10 farklı soğuk kahve tarifi!

Mocha Frappucino

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    1 su bardağı süt, Yarım su bardağı çikolata sosu, 2 yemek kaşığı toz kahve Robottan geçirilmiş 2 su bardağı buzDilerseniz üzerine krem şanti, çikolata parçacıkları ya da sos da ekleyebilirsiniz.
Mocha Frappucino 1 su bardağı süt, Yarım su bardağı çikolata sosu, 2 yemek kaşığı toz kahve Robottan geçirilmiş 2 su bardağı buzDilerseniz üzerine krem şanti, çikolata parçacıkları ya da sos da ekleyebilirsiniz.
Hem sağlıklı hem lezzetli: Chai Tea Latte

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Sıcak günlerin en sağlıklı serinleticisini evinizde yapmanız mümkün. Orta boy bir tencereye bir miktar siyah
çay ekleyin ve üzerine sırasıyla her birinden yarım tatlı kaşığıkaranfil, muskat, taze zencefil, tarçın, tane karabiber, kakule ilave edin.Dilerseniz ılık ve süt de ilave edebilirsiniz.
Hem sağlıklı hem lezzetli: Chai Tea Latte Sıcak günlerin en sağlıklı serinleticisini evinizde yapmanız mümkün. Orta boy bir tencereye bir miktar siyah çay ekleyin ve üzerine sırasıyla her birinden yarım tatlı kaşığıkaranfil, muskat, taze zencefil, tarçın, tane karabiber, kakule ilave edin.Dilerseniz ılık ve süt de ilave edebilirsiniz.
Karamele eşlik eden bir lezzet: Macchiato

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    2 yemek kaşığı karamel sosu, 1 su bardağı süt, Bir miktar demlenmiş kahve,Robottan geçirilmiş buz parçaları Tüm malzemeleri karıştırıp harika bir içecek hazırlayabilirsiniz.
Karamele eşlik eden bir lezzet: Macchiato 2 yemek kaşığı karamel sosu, 1 su bardağı süt, Bir miktar demlenmiş kahve,Robottan geçirilmiş buz parçaları Tüm malzemeleri karıştırıp harika bir içecek hazırlayabilirsiniz.
Nane hayranlarına ferahlatıcı lezzet: Naneli Mocha

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    2 adet naneli şekeryarım su bardağı süt 1 tatlı kaşığı kakao Tüm malzemeleri orta boy bir tencerede kaynatın. 1 su bardağı demlenmiş kahvenin üzerine önce bu tenceredeki karışımı ilave edin. Son olarak, arzuya göre krema ekleyebilirsiniz.
Nane hayranlarına ferahlatıcı lezzet: Naneli Mocha 2 adet naneli şekeryarım su bardağı süt 1 tatlı kaşığı kakao Tüm malzemeleri orta boy bir tencerede kaynatın. 1 su bardağı demlenmiş kahvenin üzerine önce bu tenceredeki karışımı ilave edin. Son olarak, arzuya göre krema ekleyebilirsiniz.
Sıcak çikolataya buz yorumu

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    2 su bardağı süt,Yarım su bardağı çikolata Çikolatayı sütle birlikte eritin, ateşten aldıktan sonra nane aroması da ilave edebilirsiniz.Dilerseniz sıcak servis edebileceğiniz içeceği, buzla da servis etmeniz mümkün. Üzerine çikolata rendesi ya da krem şanti de ekleyebilirsiniz.
Sıcak çikolataya buz yorumu 2 su bardağı süt,Yarım su bardağı çikolata Çikolatayı sütle birlikte eritin, ateşten aldıktan sonra nane aroması da ilave edebilirsiniz.Dilerseniz sıcak servis edebileceğiniz içeceği, buzla da servis etmeniz mümkün. Üzerine çikolata rendesi ya da krem şanti de ekleyebilirsiniz.
Pembe rüyalı kahveler: Çilekli Frappuccino

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    2 su bardağı süt, 2 su bardağı çilek, 1 su bardağı yoğurt, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı vanilya, 2
yemek kaşığı kahve Bir miktar buzTüm malzemeleri mutfak robotundan geçirin ve servis edin. Taze meyvelerle süslemeniz de mümkün...
Pembe rüyalı kahveler: Çilekli Frappuccino 2 su bardağı süt, 2 su bardağı çilek, 1 su bardağı yoğurt, 1 tatlı kaşığı şeker, 1 tatlı kaşığı vanilya, 2 yemek kaşığı kahve Bir miktar buzTüm malzemeleri mutfak robotundan geçirin ve servis edin. Taze meyvelerle süslemeniz de mümkün...
Beyaz çikolataya dondurma sosu

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    2 su bardağı sütYarım su bardağı beyaz çikolata Çikolatayı sütün içinde erittikten sonra soğumaya bırakın; dondurmayla servis edebilirsiniz.
Beyaz çikolataya dondurma sosu 2 su bardağı sütYarım su bardağı beyaz çikolata Çikolatayı sütün içinde erittikten sonra soğumaya bırakın; dondurmayla servis edebilirsiniz.
Filtre kahveye portakal aroması dokunuşu

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    Demlenmiş kahvenizi soğumaya bırakın, kahvenizi mevsim meyveleriyle servis edebilirsiniz. Robottan geçirilmiş portakal kabukları ve bir miktar portakal suyu, kahvenizin aromasını mükemmelleştirecektir.
Filtre kahveye portakal aroması dokunuşu Demlenmiş kahvenizi soğumaya bırakın, kahvenizi mevsim meyveleriyle servis edebilirsiniz. Robottan geçirilmiş portakal kabukları ve bir miktar portakal suyu, kahvenizin aromasını mükemmelleştirecektir.
Yaz sıcağında zencefilden vazgeçmeyenlere

                                    
                                    
                                    
                                    
                                    2 su bardağı süt,1 çay bardağı kahve,Bir miktar zencefil, Tarçın, MuskatSıcak havalarda da zencefilden vazgeçemeyenler için, en lezzetli öneri...
Yaz sıcağında zencefilden vazgeçmeyenlere 2 su bardağı süt,1 çay bardağı kahve,Bir miktar zencefil, Tarçın, MuskatSıcak havalarda da zencefilden vazgeçemeyenler için, en lezzetli öneri...
Buzlu kahveye vanilya aroması

                                    
                                    Demlenmiş kahveye bir miktar vanilya aroması ve soğuk süt ilave edin.Vanilyalı dondurma ve karamel sosla servis edebilirsiniz.
Buzlu kahveye vanilya aroması Demlenmiş kahveye bir miktar vanilya aroması ve soğuk süt ilave edin.Vanilyalı dondurma ve karamel sosla servis edebilirsiniz.
Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >