Evlenme teklifi ettiği sevgilisi tektaşı küçük bulunca dava açtı

Evlenme teklifi ettiği sevgilisi tektaşı küçük bulunca dava açtı
Evlenme teklifi ettiği sevgilisi tektaşı küçük bulunca dava açtı

İstanbul'da meydana gelen olayda evlenme teklifi ettiği sevgilisi tektaş yüzüğü küçük bulunca hem teklifi reddetti hem de dalga geçti. Evlilik teklifinde bulunan Onur A. "Beni psikolojik buhrana itti" diyerek, İrina D.'den şikâyetçi oldu. Olayın ardından intihar etmek isteyen Onur A. psikolojisi bozulduğu gerekçesiyle kadına dava açtı. Genç kadın hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Duyanları şaşırtan olay İstanbul'da yaşandı. Hayaller kurarak evlenme teklifi ettiği sevgilisi tektaş yüzüğü küçük bulunca hem teklifi reddetti hem de dalga geçti. Olayın ardından intihar etmek isteyen adam ise psikolojisi bozulduğu gerekçesiyle kadına dava açtı.

Sarıyer'de meydana gelen olayda 32 yaşındaki Onur A., iki yıldır Rusya vatandaşı olan İrina D. ile birlikteliklerini sürdürüyordu. Genç adam sevgilisine evlenme teklifi etmek istedi ve hazırlıklara koyuldu. Evlilik teklifi için tektaş yüzük alan Onur A. sevgilisiyle buluşmak için belirledikleri kafeye gittiler.

Onur A. bu esnada evlilik teklifi etti. İddiaya göre, yüzüğün kutusu kapalıyken teklife "Evet" cevabı veren genç kadının, kutu açılınca suratı asıldı. Tektaş yüzüğü ucuz ve küçük bulan genç kadın, "Bu yüzük ne? Seninle evlenmek istemiyorum" diyerek Onur A.'ya tepki gösterdi.

Genç adam köprüden atlamak istedi

Durum üzerine sinirlenen ve öfkelenen Onur A. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçerken bir anlık öfkeyle araçtan inip intihar etmek için köprü korkuluklarına çıktı. Genç adam polis ekiplerinin müdahalesiyle intihardan vazgeçirildi.

"Beni psikolojik buhrana itti" diyerek dava açtı

Evlilik teklif ettiği sevgilisinin kendisiyle dalga geçtiğini, onuru ve gururunun kırıldığını ifade eden Onur A. "Beni psikolojik buhrana itti" diyerek, İrina D.'den şikâyetçi oldu. Genç kadın hakkında savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.

Bugünün gazete manşetleri için tıklayın >